Visa Credit/Debit

Kombinationskortet Visa Credit/Debit är ett mångsidigt och flexibelt bank- och kreditkort som lämpar sig för att sköta dagliga penningärenden. Med kortet kan du betala dina inköp och ta ut kontanter i bankautomater både i Finland och utomlands.

Säästöpankki credit debit
check

Våra kunders vanligaste kortval. Du kan också koppla ett parallellkort.

check

Kreditegenskapen bidrar med flexibilitet. Fråga också om betalfria månader.

check

En avgiftsfri köpskyddsförsäkring har anslutits till kortet.

Kreditkort och bankkort – Visa Credit/Debit smidigt i vardagen 

Det mångsidiga Visa Credit/Debit-kortet är våra kunders vanligaste val. Du kan använda ditt kort för att betala inköp eller ta ut kontanter såväl i Finland som utomlands.  Med kortets Credit-egenskap kan du också överföra pengar till ditt bankkonto.

När du använder kortet väljer du om köpet eller uttaget ska debiteras Debit-sidan (bankkontot) eller Credit-sidan, då du efter att du fått Visa-fakturan kan bestämma om du vill utnyttja kortets betaltids- eller kreditegenskap. Med kontaktlös betalning kan du betala inköp upp till 50 euro och de debiteras ditt bankkonto. Du kan göra kontantinsättningar i TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna och R-kioskerna

Du kan koppla K-Plussa-egenskapen till Visa Credit/Debit-kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Läs mer om K-Plussa.

Köpskyddsförsäkringen som kopplats till kortet tryggar dina inköp.

 

Är du studerande? Läs mer om kreditkort för studerande.

Se också de här

Visa Credit/Debit Gold

Kortet för resenärer – du får tillträde till flygplatslounger, tjänar Finnair Plus-bonuspoäng och skyddas av den mångsidiga reseförsäkringen.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Debit Online –bankkort

Visa Debit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–18.