Visa Credit/Debit

Kombinationskortet Visa Credit/Debit är ett mångsidigt och flexibelt bank- och kreditkort som lämpar sig för att sköta dagliga penningärenden. Med kortet kan du betala dina inköp och ta ut kontanter i bankautomater både i Finland och utomlands.

Säästöpankin brändikuva

Våra kunders vanligaste kortval. Du kan också koppla ett parallellkort.

Kreditegenskapen bidrar med flexibilitet. Fråga också om betalfria månader.

En avgiftsfri köpskyddsförsäkring har anslutits till kortet.

Kreditkort och bankkort – Visa Credit/Debit smidigt i vardagen 

Det mångsidiga Visa Credit/Debit-kortet är våra kunders vanligaste val. Du kan använda ditt kort för att betala inköp eller ta ut kontanter såväl i Finland som utomlands.  Med kortets Credit-egenskap kan du också överföra pengar till ditt bankkonto.

När du använder kortet väljer du om köpet eller uttaget ska debiteras Debit-sidan (bankkontot) eller Credit-sidan, då du efter att du fått Visa-fakturan kan bestämma om du vill utnyttja kortets betaltids- eller kreditegenskap. Med kontaktlös betalning kan du betala inköp upp till 50 euro och de debiteras ditt bankkonto. Tack vare single tap-funktionen på Debit-sidan behöver du inte sätta in kortet i betalterminalen för köp över 50 euro. I stället kan du använda kortet som vid kontaktlös betalning och säkra betalningen genom att ange PIN-koden. Betalning med single tap-funktionen är möjlig på platser där betalterminalen stöder denna funktion.

Du kan göra kontantinsättningar i TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna och R-kioskerna

Du kan koppla K-Plussa-egenskapen till Visa Credit/Debit-kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Läs mer om K-Plussa.

Köpskyddsförsäkringen som kopplats till kortet tryggar dina inköp.

 

Är du studerande? Läs mer om kreditkort för studerande.

Se också de här

Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Debit Online –bankkort

Visa Debit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

TalletusOtto

Sätt in kontanter på ditt konto snabbt och enkelt.