Visa Debit Online –bankkort

VisaDebit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Sparbanken - Visa Debit.
check

Säkert betalkort för barn och unga som första kort.

check

Den täckningskontroll som görs vid varje transaktion ser till att kontotransaktionerna är i realtid.

check

Föräldrarna kan ställa in begränsningar för sitt barns kort samt via den egna nätbanken följa med hur kortet används.

Visa Debit Online – ett automat- och betalkort som är kopplat till ditt bankkonto i realtid

Visa Debit Online är ett automat- och betalkort som ersatt Visa Electron och som har samma egenskaper som Visa Electron-kortet. För nuvarande Visa Electron-kortinnehavare skickas ett Visa Debit Online-kort innan Electron-kortets giltighetstid går ut. Kortnumret och PIN-koden förblir oförändrade när kortet byts ut till ett Visa Debit Online-kort. 

Visa Electron-kortet kan du använda för att betala dina inköp i butiken och på nätet samt för att ta ut kontanter såväl i Finland som utomlands. Debit Online är ett bankkort som är kopplat till ditt bankkonto i realtid så täckningen på kontot kontrolleras vid varje transaktion. På det sättet hålls ditt konto alltid uppdaterat. 

Kortet har kontaktlös betalning, med vilken du betalar inköp som är mindre än 50 euro snabbt och behändigt utan PIN-kod. Kortet kan också beställas utan kontaktlös betalning.  

Du kan göra kontantinsättningar i TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna och R-kioskerna

Du kan koppla K-Plussa-egenskapen till Visa Debit Online-kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Läs mer om K-Plussa.

Debit Online-bankkort kan även beviljas till barn

Den som fyllt 18 år får Sparbankens Visa Debit Online -kort, men med föräldrarnas samtycke kan kortet kan också beviljas till barn. De som fyllt 15 kan själv ansöka om kortet om de har ett konto för förvärvsinkomster.

Läs också de här

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–18.