Visa Debit-bankkort

Visa Debit är ett bankkort som fungerar var du än rör dig: i Finland, utomlands, i nätbutiker och Visa-automater runtom i världen. Det är också ett bra val att till exempel koppla som bankkort till familjens hushållskonto.

Sparbanken - Visa Debit.
check

Alltid uppdaterat – köpen debiteras ditt bankkonto direkt.

check

Ett bra kortalternativ till exempel för familjens hushållskonto.

check

Ett bankkort som fungerar i Finland, utomlands och i nätbutiker. 

Sparbankens bankkort ger dig många fördelar 

Kortet fungerar, var du än rör dig: i Finland, utomlands, i butiker, automater och när du köper på nätet. Bankkortet är kopplat direkt till ditt bankkort, så kortet har ingen kreditegenskap. Du har alltid koll på dina pengar. 

Med ditt Visa Debit-kort kan du betala små inköp kontaktlöst utan att ge din PIN-kod. Det högsta beloppet du kan betala kontaktlöst är 50 euro. 

Du kan göra kontantinsättningar i TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten, till exempel i K-matbutikerna och R-kioskerna

Du kan koppla K-Plussa-egenskapen till Visa Debit-kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Läs mer om K-Plussa.

För att få kortet ska du vara över 18 år.

Läs också de här

Visa Debit Online –bankkort

Visa Debit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–18.