Konton

Vill du börja spara eller vill du ha ett konto för att underlätta din vardag? BSP-konto, sparkonto, brukskonto, gemensamt konto ... olika konton hjälper dig med dina målsättningar.

Läs mer om konton

Sparkonto

Det lönar sig att sätta in också små summor på sparkontot. Där är pengarna trygga utan några extra risker. Fråga mer på Sparbanken.

Gemensamt konto

Matinköp, gemensamma försäkringar och lån, hyra och bolagsvederlag, inredning … ett gemensamt konto gör det lättare att sköta den gemensamma ekonomin.

BSP-konto och bostadsinvestering

Är ditt mål att köpa ett första eget hem? Om du öppnar ett BSP-konto när du är 15–39 år får du många förmåner och ett tydligt och klart sparprogram för att förverkliga din plan.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Visa Electron

Visa Electron är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Konto till barn

Lär ditt barn så tidigt som möjligt att det är viktigt att spara. Det första steget till sparande är att öppna ett eget konto till barnet.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Credit/Debit Gold

Kortet för resenärer – du får tillträde till flygplatslounger, tjänar Finnair Plus-bonuspoäng och skyddas av den mångsidiga reseförsäkringen.

Vill byta till Sparbanken – bli kund hos oss

85% asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut.