Brukskonto

Brukskontot är ett konto för inkomster och dagliga betalningar som passar alla.

Du kan öppna ett konto på kontoret eller göra en kontoansökan i vår nätbank. Du kan betala fakturor och amorteringar samt enkelt överföra inkomster från kontot till sparkonton och placeringar på kontoret, i nätbanken och på mobilen. Anslut ett betalkort som motsvarar dina behov till kontot.

Med hjälp av nätbanken kan du använda dina konton när som helst, oberoende av bankens öppettider. Du får ett kontoutdrag med transaktionerna och saldot på ditt konto bekvämt på nätet eller på papper hem. Det elektroniska kontoutdraget har samma innehåll som kontoutdraget på papper och dessutom sparar det naturen, minskar behovet av pappersarkivering och utskrivet duger det för skattemyndigheten. Det elektroniska kontoutdraget sänds till nätbanken så du hittar alla dina banktjänster på ett och samma ställe.

Ett konto med kredit ger flexibilitet

En kredit som ansluts till ditt brukskonto gör det lättare för dig att hantera din ekonomi i varierande livssituationer. Den ger flexibilitet och säkerhet vid större anskaffningar. Använd ett konto med kredit för att balansera din ekonomi och ett separat konto som lämpar sig för sparande för dina extra inkomster. 

 

Villkor i anslutning till brukskonton

Läs mer om konton

BSP-konto och bostadsinvestering

Är ditt mål att köpa ditt första egna hem? Om du öppnar ett BSP-konto när du är 15-39 år får du många förmåner och ett tydligt och klart sparprogram för att förverkliga din plan.

Värdeandelskonto

Du behöver ett värdeandelskonto för att förvara elektroniska värdepapper som ETF-fonder eller aktieoptioner. Till kontot kopplas alltid också ett skötselkonto.

Gemensamt konto

Matinköp, gemensamma försäkringar, lån, hyra, bolagasvederlag, inredning … ett gemensamt konto gör det lättare att sköta den gemensamma ekonomin.

Konto till barn

Lär ditt barn så tidigt som möjligt att det är viktigt att spara. Det första steget till sparande är att öppna ett eget konto till barnet.

Sparkonto

Det lönar sig att sätta in också små summor på sparkontot. Där är pengarna trygga utan några extra risker.

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.
...