I nätbanken sköter du dina dagliga bankärenden

Sparbankens nätbank hjälper dig kontrollera din ekonomi. Du har tillgång till alla dagliga tjänster du behöver, så att du enkelt kan sköta dina bankärenden när du vill. Du behöver bara bankkoder, en internetanslutning, en webbläsare och en mobiltelefon med textmeddelandefunktion.

Sparbanken Mobil är tryggast – och användarnas favorit

Vår nätbank är funktionell och bra – men med mobilbanken Sparbanken Mobil sköter du dina bankärenden ännu enklare. När banken har laddats ner som en app på din mobila enhet kan bedragare inte komma in, och nätbanken är ännu säkrare att använda. Sparbanken Mobil ingår i priset för bankkoder. Du hittar den i appbutiken under namnet Sparbanken Mobil och du kan ladda ner den till din Android- och iOS-enhet för både person- och företagskunder.

Se upp: det är alltid bedragare i farten

Sparbankens nättjänster är säkra, men var alltid uppmärksam! Bedragare försöker komma åt användarnas information, till exempel på en bluffwebbplats: de kan se till exempel ut som bankens webbplats, men vilket de inte är. Gå alltid in till nätbanken via webbplatsen saastopankki.fi.