Asuntolaina, joka jättää tilaa elämälle

Kun se oikea koti osuu kohdalle, hae asuntolainaa Aito Säästöpankista! Meiltä saat asuntolainan, joka ottaa huomioon kokonaistaloutesi ja jättää tilaa sille tärkeimmälle: elämälle.

Täytä lainahakemus, niin olemme sinuun yhteydessä heti seuraavana arkipäivänä. Voit myös varata ajan verkkotapaamista varten.

Koska elämä on enemmän kuin asuntolaina.


Asuntolaina on osa arkeasi koko lainan takaisinmaksun ajan. Hyvän elämän asuntolaina huomioi taloutesi kokonaisuutena ja jättää tilaa sille tärkeimmälle: elämälle. Elämälle uudessa kodissa ja kodin ulkopuolella.

Kiire asuntokaupoille?


Hae meiltä hyvän elämän asuntolainaa, niin olemme sinuun yhteydessä heti hakemuksen jättämistä seuraavana arkipäivänä. Voit myös varata ajan suoraan verkkotapaamiseen tai ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme vaikka heti. Soita tai laita viestiä - laitetaan laina-asioihin vauhtia!

Janne Simonen

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö
saastopankki_aito_paivi_puska

Päivi Puska

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Harri Poikkeus

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Riitta Kaarela

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Oma koti myymättä? Uutta kotia etsimässä?


Sp-Koti tekee asunnon myynnistä sinulle helppoa ja stressitöntä. Ota yhteyttä lähimpään välittäjäämme ja anna ammattilaisen hoitaa myynti puolestasi vaivattomasti ja luotettavasti.


Sp-Koti auttaa sinua myös silloin, kun tetsit uutta kotia. Ostotoimeksiannolla Sp-Kodin asuntokaupan ammattilaiset auttavat sinua löytämään juuri sellaisen kodin kuin tahdot.


Astu peremmälle Sp-Kotiin

Mitä asuntolainan saaminen edellyttää, miten lainan korko muodostuu ja miten lainaa lyhennetään? Lue lisää asuntolainasta täältä.