Kiritämme yrityksesi taloudelliseen menestykseen.

Kiritämme yrityksesi kohti kasvua ja autamme saavuttamaan sille asetetut taloudelliset ja tuotannolliset tavoitteet. Huomioimme yrityksesi tuloskunnon ja kokonaistilanteen, hoidamme yrityksesi varallisuutta ja uskallamme myös sanoa ääneen, jos joku ratkaisu ei vie kohti tavoitetta.

Tahdomme yrityksesi talouden parasta.
Säästöpankin brändikuva

Kiritämme yrityksesi kohti kasvua.

rahoituspäätöksissä otamme huomioon yrityksesi tuloskunnon ja kokonaistilanteen.

hoidamme yrityksesi varallisuutta.

Menestys vaatii työtä, mutta myös luotettavan kumppanin liiketoiminnan tueksi. Kun osaamiseen yhdistetään kokemus ja paikallinen tuntemus, henkilökohtainen yhteys ja luottamus, on menestyksen ainekset kasassa. 

Aito Säästöpankin Yrityspankista saat aidon ystävän täyden tuen yrityksesi menestykseen ja vahvat hartiat yrityksesi suurempienkin hankkeiden ja investointien tueksi. 

Kenelle Yrityspankki sopii?

Säästöpankki Yrityspankki on palvelukokonaisuus Säästöpankkiryhmän pankkien yritysasiakkaille, jotka toiminnassaan tarvitsevat hieman enemmän: aktiivista yhteydenpitoa sekä luottamuksellista kumppanuutta. Yrityspankki-asiakkaana sinulle tarjotaan kattavien rahoitusratkaisujen lisäksi suunnitelmallisuutta tulevaisuuden kasvu silmällä pitäen. 

Yrityspankki-palvelu on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on taloudellisesti kannattavaa ja yritys on kehittynyt sille tasolle, että se toiminnassaan tarvitsee laajempaa osaamista sekä pankin laajat yritysratkaisut käyttöönsä menestyksensä tueksi.

Yrityspankki-asiakkuus ei vaadi erillistä palvelusopimusta, eikä siitä veloiteta erillistä maksua.

Asiakaslupauksemme yritysasiakkaalle

Lupaamme kartoittaa yrityksesi kokonaistalouden, tavoitteet ja tuloskunnon Tuloskuntorin avulla ja laatia yrityksellesi näiden pohjalta konkreettisen, kirjallisen ehdotuksen - tunnissa. LUE LISÄÄ

Tervetuloa yritysasiakkaaksi pankkiin, jossa tunnet menestyksesi taustajoukot nimeltä

Soita, laita viestiä tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Otetaan yhdessä suunta kohti menestystä ja yrityksesi talouden parasta!