Autolaina ja autolainalaskuri

Mistä rahaa auton ostoon? Kysy joustavaa autolainaa Säästöpankista. Tutustu myös lainalaskuriin ja löydä sinulle sopiva kuukausierä.

Joustava autolaina on helppo arjessasi 

Uuden auton ostaminen tai auton vaihtaminen voi viedä aikaa ja hermoja, eikä omat rahat aina riitä sen ostamiseen. Kun tarvitset apua autorahoitukseen, ota yhteyttä meihin. Räätälöidään yhdessä sinulle sopivin laina. Oli sitten kyseessä lainan määrä, takaisinmaksuaika tai lyhennyserien suuruus, Säästöpankin autolaina joustaa tarpeittesi mukaan. 

Laske autolainalaskurilla tarvitsemasi laina määrä

Kun suunnitelmissasi on vaihtaa vanha auto uuteen tai ostaa uusi auto, kannatta lainalaskuria hyödyntää sopivan autolainan löytämiseen. Autolainalaskuri auttaa lainaerien, autolainan koron ja maksuajan hahmottamisessa. 

Hae autorahoitusta ajoissa ja olet valmiina autokauppoihin

Autorahoitus kannattaa hakea jo etukäteen. Kun olet päättänyt, millaisen ja minkä hintaluokan auton tahdot, kysy tarjous auton rahoitukseen meiltä. Kun sinulla on päätös rahoituksen myöntämisestä valmiina, pääset heti tekemään kauppoja sopivan auton löydyttyä. 

Myös joustoluotto sopii auton oston rahoitukseen

Sopisiko sinulle auton rahoitus autolainan sijaan joustoluotolla? Joustoluotto on kätevä lainamuoto myös auton ostamiseen tai voit pitää sitä vararahastona. Joustoluotto tuo turvaa yllättävissä tilanteissa, sillä rahat ovat käytettävissäsi luottorajan puitteissa juuri silloin, kun niitä tarvitset. Ja kun olet maksanut joustoluoton joko kokonaan tai osin takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käyttöön. Voit hakea joustoluottoa jopa 20 000 euroon asti.

Autolaina ja autovakuutus samasta paikasta

Samalla kun hankit uuden auton kannatta myös autovakuutus laittaa kuntoon. Kattava autovakuutus turvaa talouttasi vahingon sattuessa. Säästöpankista saat kerralla sekä autolainan että autovakuutuksen kuntoon. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Suomen Vahinkovakuutus Oy. Lue lisää autovakuutuksesta.

Aika suunnata autokaupoille, muttet tiedä miten oston rahoitat? Jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä millainen rahoitusmuoto sinulle parhaiten sopii.


Jusa otti autolainan Säästöpankista. "Autolainatarjous oli kilpailukykyinen ja olin vielä tyytyväinen palveluunkin", Jusa kertoo. Katso video.

Automaatiosuunnittelija Jusa otti autolainan Säästöpankista. "Ostin auton yksityiseltä myyjältä. Säästöpankki pystyi antamaan kisaisen tarjouksen ja olin tyytyväinen palveluunkin", Jusa kertoo.

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Säästöpankin asuntolaina on joustava ja sinulle mitoitettu. Alkuun pääset täyttämällä asuntolainahakemuksen, se ei vielä sido sinua mihinkään. Jos olet jo asiakkaamme, kätevintä on täyttää hakemus verkkopankissa kirjautuneena.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on joustava ratkaisu arjen lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina-aika ja luoton lyhennyserä mitoitetaan sinulle sopiviksi. Kysy lisää paikallisesta Säästöpankistasi.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin sijoitusasuntolainalla.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai haluatko tehdä keittiöremontin? Pienet ja suuret suunnitelmat saat ripeästi toteen remonttilainalla.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Joustoluotto

Remontti, läppäri tai lomamatka – Joustoluotto on jatkuva vararahasto, jolla saat puskuria yllättäviin menoihin ja isompiin kuluihin.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...