Autolaina ja autolainalaskuri

Hae Säästöpankista arjessasi joustavaa autolainaa. Tutustu myös lainalaskuriimme.

Säästöpankin brändikuva.

Autolaina, joka mukautuu taloutesi kokonaistilanteeseen

Uuden auton ostaminen tai auton vaihtaminen voi viedä aikaa ja hermoja. Kun tarvitset apua auton rahoitukseen, kysy meiltä tarjous. Räätälöidään yhdessä sinulle sopivin laina. Oli sitten kyseessä lainan määrä, takaisinmaksuaika tai lyhennyserien suuruus, autolaina joustaa tarpeittesi mukaan.

Autolainalaskuri auttaa kustannusten hahmottamisessa

Laina-ajalla ja koroilla on iso merkitys lainan kokonaiskustannukseen. Autolainalaskuri auttaa lainaerien, autolainan koron ja maksuajan hahmottamisessa – kokonaisuudella on väliä.

Hae autolainaa ajoissa – se ei vielä sido sinua mihinkään

Hae rahoitusta auton ostoon jo etukäteen. Kun olet päättänyt, millaisen ja minkä hintaluokan auton tahdot, kysy tarjous auton rahoitukseen meiltä. Kun sinulla on päätös rahoituksen myöntämisestä valmiina, pääset heti tekemään kauppoja sopivan auton löydyttyä.

Onhan autovakuutukset kunnossa?

Autovakuutus voi tuntua kalliilta – mutta jos jotain sattuu, niin se tulee halvemmaksi ja kuormittaa loppujen lopuksi vähemmän talouttasi. Tutustu autovakuutukseen. Säästöpankin asiakkaana saat –20 % Säästöpankin vakuutusten verkkokaupasta ostetusta autovakuutuksesta. Vakuutuksen tarjoaa yhteistyökumppanimme Suomen Vahinkovakuutus Oy.

Mitä autolainaa hakiessa pitää huomioida?

Kun mietit auton rahoitusta, kannattaa vertailla korkoja, erityisesti todellista vuosikorkoa ja kuluja - mutta myös sitä, miten autolaina suhtautuu kokonaistalouteesi. Siinäkin mielessä autolainan hakeminen pankista voi olla järkevin vaihtoehto: taloutesi lainat ja kustannukset ovat samassa paikassa. Lainan marginaali määritellään pankissa aina asiakaskohtaisesti.

Varmista, että olet ostamassa autoa, jonka hinta on mitoitettu omaan talouteesi sopivaksi. Tavoitteena on se, että pystyt helposti maksamaan lainaa myös silloin, jos taloudessasi tulee tiukempi hetki.

Asiakkaanamme voit saada lainaa myös ilman vakuuksia

Jos olet jo asiakkaamme, tutustu myös vakuudettomaan kulutusluottoon – siten voit saada lainaa auton ostoon myös ilman vakuuksia. Voit hakea sitä mobiili- tai verkkopankissa. Lue lisää vakuudettomasta kulutusluotosta.

Kilpailuta autolainasi – kysy tarjous Säästöpankista! Se ei vielä velvoita sinua ottamaan lainaa kauttamme.

Automaatiosuunnittelija Jusa otti autolainan Säästöpankista. "Ostin auton yksityiseltä myyjältä. Säästöpankki pystyi antamaan kisaisen tarjouksen ja olin tyytyväinen palveluunkin", Jusa kertoo.

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14