Autolaina

Autoa ostamassa? Kun autokuume iskee, kysy Säästöpankista juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös lainalaskuriin. 

check

lainan määrä, takaisinmaksuaika ja lyhennyserä ovat muutettavissa. 

check

Etukäteen haettu autolaina nopeuttaa autokaupoissa. 

check

autolainan lisäksi myös joustoluotto sopii auton rahoitukseen.

Autolaina, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan 

Uuden auton ostaminen tai auton vaihtaminen voi viedä aikaa ja hermoja, eikä omat rahatkaan aina riitä sen ostamiseen. Kun tarvitset apua autorahoitukseen, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Räätälöidään yhdessä sinulle sopivin laina. Oli sitten kyseessä lainan määrä, takaisinmaksuaika tai lyhennyserien suuruus – Säästöpankin autolaina joustaa tarpeittesi mukaan. 

Hae autorahoitusta ajoissa ja olet valmiina autokauppoihin

Autorahoitusta voi ja sitä kannattaa hakea etukäteen. Kun olet päättänyt, millaisen ja minkä hintaisen auton haluat, kysy tarjous auton rahoitukseen meiltä. Kun sinulla on päätös rahoituksen myöntämisestä valmiina, pääset heti tekemään kauppoja sopivan auton löydyttyä. 

Joustoluotto – rahaa käytettävissäsi, kun sitä tarvitset

Sopisiko sinulle auton rahoitus autolainan sijaan joustoluotolla? Joustoluotto on kätevä lainamuoto myös auton ostamiseen tai voit pitää sitä vararahastona. Joustoluotto tuo turvaa yllättävissä tilanteissa, sillä rahat ovat käytettävissäsi luottorajan puitteissa juuri silloin, kun niitä tarvitset. Ja kun olet maksanut joustoluoton joko kokonaan tai osin takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käyttöön. Voit hakea joustoluottoa jopa 20 000 euroon asti.

Autovakuutus Säästöpankin vakuutuksista

Tarpeeksi kattava autovakuutus turvaa talouttasi vahingon sattuessa. Lue lisää.

Tarvitsetko autorahoitusta? Kun tarve on ajankohtainen, ota reilusti yhteyttä. Katsotaan yhdessä millainen rahoitusmuoto sinulle parhaiten sopii.

Tutustu myös näihin

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Joustoluotto

Remontti, läppäri tai lomamatka – Joustoluotto on jatkuva vararahasto, jolla saat puskuria yllättäviin menoihin ja isompiin kuluihin.

Kotijousto

Kotijouston avulla vapautat asuntoosi sidottua varallisuutta unelmiesi ja suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Kulutusluotto

Auton osto, kodin remontit, lomamatka… Säästöpankin joustava kulutusluotto auttaa sinua elämän pienissä ja vähän suuremmissakin hankinnoissa.

Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai haluatko tehdä keittiöremontin? Pienet ja suuret suunnitelmat saat ripeästi toteen remonttilainalla.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin asuntolainalla.

Asuntolaina

Edessä vaihto isompaan tai tavoitteena ihan ensimmäinen oma koti? Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

Haluatko nähdä hinnastomme? Tai ottaa yhteyttä lähimpään Säästöpankkiisi? Kirjoita kenttään kaupunkisi, postinumerosi tai Säästöpankkisi nimi.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...