Hae muutosta lainaan

Tuleeko lainan eräpäivä taas liian nopeasti? Tahdotko lyhennysvapaata? Vai haluatko muuttaa lainan kuukausierää? Säästöpankin laina joustaa arjessasi. Teethän hakemuksen verkkopankin kautta.

Lainan maksusuunnitelman muuttaminen

Jotta laina kohtaa arkesi tarpeet parhaiten, siihen voidaan tehdä monia muutoksia: 
  • Lyhennysvapaata lainaan

Voit hakea lainaasi myös lyhennysvapaata. Tästä saat apua, kun tulo- ja menovirroissasi tapahtuu tilapäisiä muutoksia. Lyhennysvapaiden kuukasien aikana maksat vain lainan korkoja. Lisäksi maksuerän perimisestä tililtäsi tai paperilaskusta peritään sama kulu kuin normaalistikin. 
  • Laina-ajan ja lainan lyhennyserän muuttaminen

Tilanteet muuttuvat ja lainanoton yhteydessä tehtyä laina-ajan arviota voidaan muuttaa nykytilanteesi paremmin sopivaksi. Voit vaihtaa myös lainan kuukausierää – joko nostamalla tai laskemalla sitä. 
  • Muutos lainan lyhennyksen eräpäivään

Esimerkiksi työpaikan vaihdon myötä palkkapäivä usein vaihtuu. Tällöin myös lainan lyhennyksen eräpäivä voi olla järkevää vaihtaa.
  • Lainalaskuri auttaa sopivan kuukausierän määrittämisessä 

Ennen maksuerän muutosta sinun kannattaa tutustua lainalaskuriimme. Lainalaskuri auttaa sinua sopivan kuukausierän ja laina-ajan määrittämisessä.

Hae muutosta verkkopankissa

Muutospyynnön teet kätevästi mobiili- tai verkkopankissa. Lyhennysvapaata voit hakea suoraan lainasi tiedoissa. Klikkaa vihreää Lainan muutospyyntö -painiketta ja valitse sen jälkeen muutosvaihtoehdoista ”Lyhennysvapaa”. Täytä kohtaan tarvittavat tiedot ja lähetä pyyntö.  Tämän jälkeen pankkimme asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja käymme vielä yhdessä läpi muutokset. 

Askarruttaako joku muu asia? Katso usein kysytyt kysymykset

Lainaamiseen liittyy paljon osattavaa ja muistettavaa. Olemme koonneet avuksesi vastauksia meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Koronaepidemia laittaa monen talouden koetukselle. Olemme koonneet infosivulle vastauksia pankkiasiointia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.