Hae muutosta lainaan

Tuleeko lainan eräpäivä taas liian nopeasti? Vai tuntuuko lainan kuukausierä liian suurelta juuri nyt? Tai ehkä haluaisit ottaa pienen irtioton arjesta ja lähetä minilomalle? Säästöpankin laina joustaa arjessasi.

Lainan maksusuunnitelman muuttaminen

Jotta laina kohtaa arkesi tarpeet parhaiten, siihen voidaan tehdä monia muutoksia: 


Lyhennysvapaata lainaan – vaikka joka vuosi

Voit hakea lainaasi lyhennysvapaata, kun sitä tarvitset. Voit saada lainaan lyhennysvapaita myös säännöllisesti, kaksi kuukautta vuosittain. Tämä auttaa lisääntyvissä menoissa esimerkiksi joulun ja kesäloman aikaan. Lyhennysvapaiden kuukausien aikana maksat vain lainan korkoja. 

Laina-ajan ja lainan lyhennyserän muuttaminen

Tilanteet muuttuvat ja lainanoton yhteydessä tehtyä laina-ajan arviota voidaan muuttaa nykytilanteesi paremmin sopivaksi. Voit vaihtaa myös lainan kuukausierää – joko nostamalla tai laskemalla sitä. 

Muutos lainan lyhennyksen eräpäivään

Esimerkiksi työpaikan vaihdon myötä palkkapäivä usein vaihtuu. Tällöin myös lainan lyhennyksen eräpäivä voi olla järkevää vaihtaa.

Lainalaskuri auttaa sopivan kuukausierän määrittämisessä 

Ennen maksuerän muutosta sinun kannattaa tutustua lainalaskuriimme. Lainalaskuri auttaa sinua sopivan kuukausierän ja laina-ajan määrittämisessä.

Hae muutosta verkkopankissa tai varaa aika konttoriisi

Muutospyynnön teet kätevästi verkkopankissa. Tämän jälkeen pankkimme asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja käymme vielä yhdessä läpi muutokset. Voit myös varata ajan konttoriisi. Henkilökohtainen käynti on paras vaihtoehto erityisesti silloin, jos haluat tehdä suuria muutoksia lainaasi. 

Maksusuunnitelman muutos on maksullista. Lainaan tehtävistä muutoksista peritään palveluhinnaston mukainen palkkio.