Muutoksia Luopioisten konttorin palveluihin 1.1.2021 alkaen

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta. Muuttuneen asiakaskäyttäytymisen myötä asiointi on siirtynyt konttorista yhä enemmän sähköisiin kanaviin ja perinteisten pankkipalvelujen käyttö, kuten käteisen rahan nostopalvelu, on laskenut Luopioisten konttorissa viime vuosien aikana merkittävästi. Tästä johtuen Aito Säästöpankki on päättänyt yhdistää Luopioisten konttorin palvelut Pälkäneen konttoriin 1.1.2021 alkaen. Pälkäneen konttorin palvelut säilyvät ennallaan.

- Luopioisten konttorin tilat on myyty paikalliselle K-kauppiaalle. Vaikka konttorin toiminta nykyisellä paikallaan päättyy, voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme avulla palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme käteisentarpeeseen myös jatkossa, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Aito Säästöpankin asiakkaat voivat nostaa jatkossa K-Market Järvikansan kassalta käteistä ostostensa yhteydessä Säästöpankin maksukortilla maksaessaan. Käteistä voi nostaa myös Otto.-automaateilta sekä Neste K-liikenneasemilta ja R-Kioskeilta ostosten yhteydessä. Luopioisten konttorin asiakkaat voivat myös tilata käteistä rahaa pankista ja noutaa sen lähimmästä postista tai asiamiespostista – esimerkiksi K-Market Järvikansan yhteydessä toimivasta asiamiespostista.

- Opastusta käteisen nostopalvelujen sekä verkko- ja mobiilipankin käyttöön on saatavilla Luopioisten konttorista ajanvarauksella koko loppuvuoden ajan. Ensi vuonna apua löytyy Pälkäneen ja Kangasalan konttoreista, joista löytyy myös kassapalvelut, Ahonen neuvoo.

Kun kassapalvelujen kysyntä on laskenut, talouden neuvonannon kysyntä on puolestaan kasvanut. Myös odotukset digipalvelujen ketteryyden ja turvallisuuden suhteen nousevat jatkuvasti. Samaan aikaan laajeneva viranomaissääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä.

- Koska pankkimme taloudellinen tilanne on vakaa, pystymme panostamaan palvelujen kehittämiseen. Asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua kaikissa palvelukanavissa, ja neuvotteluaikoja voi sopia myös aamuihin ja iltoihin. Tarjoamme asiakkaille erityisasiantuntemusta varallisuudenhoitoon, lainopillisiin palveluihin ja yritysasioihin liittyen jokaisessa konttorissa. Pystymme rahoittamaan paikallisia yrityksiä, sekä jakamaan voittovarojamme paikallisen yhteisön hyvinvointiin, kertoo Ahonen.

Aito Säästöpankin omistaa Luopioisten, Ikaalisten ja Huittisten Säästöpankkisäätiöt. Luopioisten Säästöpankkisäätiö jatkaa omalta osaltaan säästöpankkitoiminnan perinteen vaalimista säätiön luopioislaisen taustan huomioiden sekä tukien paikallista hyvinvointia, urheilua ja kulttuuria pääpainona Pälkäneen kunnan alue.

Lisätietoja:

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | 050 407 0334 | @PankkiPirkko

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista