Aito Säästöpankin lippu liehuu nyt myös Etelä-Pohjanmaalla

Aito Säästöpankin ja Ylihärmän Säästöpankin yhdistyminen tapahtui 1.6.2022. Jatkossa pankki toimii nimellä Aito Säästöpankki, palvellen henkilö-, yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaita 18 kunnan alueella Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Aito Säästöpankki on 200-vuotiaan Säästöpankkiryhmän toiseksi suurin säästöpankki.

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen

Aito Säästöpankilla on noin 77 000 asiakasta ja sen palveluksessa on yli 140 talouden asiantuntijaa.

Eteläpohjanmaalaisten asiakkaidemme taloudellisesta hyvinvoinnista huolehtii nyt entistä suurempi asiantuntijoiden joukko, johon kuuluu esimerkiksi yksityis-, yritys- ja lakipankkiireita. Vahvempien hartioiden myötä meillä on myös aiempaa laajemmat mahdollisuudet paikallisten yritysten investointien ja kasvun rahoittamiseen”, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Ylihärmän Säästöpankin juurille perustettu Ylihärmän Säästöpankkisäätiö on Aito Säästöpankki Oy:n yksi omistaja yhdessä Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöiden kanssa.

Yhdistyneiden pankkien viitoittama, pitkäjänteinen työ asiakkaiden ja paikallisen yhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi jatkuu Aito Säästöpankissa. Ylihärmän Säästöpankkisäätiön varoista tuetaan jatkossa avustuksin ja apurahoin Etelä-Pohjanmaan alueen elinvoimaisuutta, hyvinvointia ja taloudellista kehitystä”, Ahonen kertoo. ” Kaikki asiakkaan taloutta koskevat päätökset tehdään paikallisesti ja asiakasta lähellä. Olemme aidosti paikallinen pankki, jonka kanssa asiakkaan on turvallista varautua niin hyviin kuin huonoihin päiviin.”

Katkoja palveluissa loppuviikosta

Yhdistymiseen liittyen Aito Säästöpankin Etelä-Pohjanmaan konttorit (Isokyrö, Kauhava, Seinäjoki ja Ylihärmä) ovat perjantaina 3.6.2022 suljettuina laite- ja järjestelmäasennusten vuoksi.

Sunnuntaina 5.6.2022 tehdään teknisiä järjestelmämuutoksia, joiden vuoksi pankkipalveluissa on katkoja klo 4.30 alkaen ja päättyen viimeistään klo 16.00. Katko koskee kaikkia Aito Säästöpankin asiakkaita ja pääasiassa verkko- ja mobiilipankkia sekä sähköistä tunnistautumista. Kortit toimivat pääosin normaalisti. Katkon päättymisestä viestitään Aito Säästöpankin nettisivuilla.

Lisätietoja

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | Aito Säästöpankki | 050 407 0334 | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | @PankkiPirkko 
Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista