Sysmän Säästöpankin Hartolan konttori sulkeutuu 1.10.2019

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta ja asiakaskäyttäytymisen muutokset ohjaavat tekemistä. Perinteisten konttoreiden merkitys on vähentynyt samalla, kun henkilökohtaisten neuvotteluiden merkitys on lisääntynyt. Turvatakseen jatkossakin parhaat mahdolliset henkilökohtaiset asiantuntijapalvelut on Sysmän Säästöpankki tehnyt päätöksen Hartolan konttorin sulkemisesta keskittääkseen palvelunsa Sysmän ja Joutsan konttoreihin.

Säästöpankin asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan jatkossakin monipuolisesti. Säästöpankin Sysmän ja Joutsan konttorit palvelevat asiakkaita maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 09.00 – 15.30 ja keskiviikkoisin klo 09.00 – 17.00. Kassapalvelut ovat auki arkisin klo 09.00 – 12.00. Asiakkaalla on myös mahdollisuus hyödyntää verkkotapaamista, jonka avulla häntä voidaan palvella siellä missä asiakas tahtoo pankkiasiansa hoitaa.

Hartolan konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä ja asiakkaiden tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Käteistä asiakkaat saavat edelleen Otto.-automaateilta tai ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista tai Neste K-liikenneasemilta. Talletukset onnistuvat Sysmän ja Joutsan konttoreissa tai TalletusOtto-automaatteja hyödyntäen.

Säästöpankin asiakaspalvelu palvelee puhelimen ja chatin välityksellä maanantaista perjantaihin klo 8-22.
Hartolan konttorin sulkeminen ei vaikuta pankin vakinaisen henkilöstön työsuhteiden pysyvyyteen, vaan vahvistaa palveluitamme Sysmässä ja Joutsassa. Pankin tilat Hartolassa ovat myytävänä.

Ilkka Ahonen
toimitusjohtaja
ilkka.ahonen@saastopankki.fi
puh 044 056 6133

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista