• Korko jopa 3,80 % talletuksellesi

    Valitse sinun talouteesi sopiva talletuksen kesto. Talletuksen vähimmäismäärä on 25 000 €. Korkotarjous on voimassa 30.9.2023 saakka. Lue alta lisää ja ota yhteyttä jo tänään.

 

Sijoitustalletus

Kiinteäkorkoisessa talletuksessa tiedät, paljonko korkotuottoja saat määräaikaisen tilin erääntyessä. Tilitalletus ei ole riippuvainen sijoitusmarkkinoiden liikkeistä ja se on helppo tapa säästää lyhytaikaisesti. Korot ovat vuotuisia korkoja.

* Sijoitettava summa vähintään 25 000 €. Korko 3,80% edellyttää, että summasta vähintään kolmasosa sijoitetaan Säästöpankin rahasto- tai vakuutusratkaisuun (pl. Lyhytkorko). Pelkän talletuksen korko on 3,50%. Yhdistelmätalletuksen talletusaika on 6-12kk valintasi mukaan.

Täytä tietosi ja keskustellaan lisää

Et sitoudu vielä mihinkään, vaan otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan mahdollisesta tapaamisajasta. Tapaamisessa laaditaan henkilökohtainen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelma ja katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Tämä on mainos.

Määräaikaiselle tilille maksettava kiinteä vuotuinen korko voi vaihdella päivittäin.

Korko 12kk määräaikaiselletilille ilman vastaavan suuruista sijoitusta on 3,5 % (4.9.2023).

Helmi Säästöpankki Oy:n tarjous (talletus + muu sijoitus) yksityishenkilöille sekä yrityksille on voimassa 31.9.2023 saakka.

Yhdistelmätalletus, määräaikaisen talletuksen talletusaika 6 – 12kk, kiinteä vuotuinen korko on 3,8 % mikäli asiakas sijoittaa Sp-Rahastoyhtiön hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon tai Sp-Henkivakuutus Oy:n myöntämään vakuutustuotteeseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan. Tarjous ei sisällä lyhytkorkorahastoa.

Tarjouksen vähimmäissijoitus on 25.000 euroa ja enimmäissijoitus on 500.000 euroa. Yhdistelmätalletuksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 25.000 euroa (talletus + muu sijoitus). Tuotteiden yhdistelmän ostaminen muuttaa riskiä suhteessa siihen, mikä riski olisi, jos sijoittaisi pelkkään talletukseen.

Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto on verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Helmi Säästöpankki Oy:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston rahastoesitteestä ja avaintietoasiakirjasta tai vakuutuksen tuotetiedoista.

Vakuutusehdot, rahastoesite, avaintietoasiakirjat, rahastojen säännöt ja muut viralliset asiakirjat sekä Säästöpankin sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta osoitteessa www.saastopankki.fi.

Säästöpankki toimii Sp-Henkivakuutus Oy:n ja Sp-Rahastoyhtiö Oy:n asiamiehenä. Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy.

Lisätietoa yhdistelmätalletuksen ehdoista saa Säästöpankin asiakaspalvelusta, puh. 0100 5252 (pvm/mpm).