Kokemuksia Länsi-Uudenmaan Säästöpankista

Aina olen saanut asiantuntevan avun oman talouden asioihin ja lähtenyt tyytyväisin ja turvallisin mielin pois. (2020)
Erittäin asiantuntevaa ja iloista palvelua. Tapaamisessa käytiin läpi kaikki huolellisesti ja tuotiin esiin myös asioita, joita en ollut ennen tiennyt. (2020)
Kaikki pankkipalvelunne ovat toimineet erinomaisesti. Olen aina saanut loistavaa palvelua ja kaikki asiani ovat hoituneet ensiluokkaisesti. (2020)
On mukava olla yhä Länsi-Uudenmaan Säästöpankin asiakas ja nauttia hyvästä palvelusta yli ikärajojen. Lämmin kiitos nuorehkolle pankkivirkailijalle, joka purki asiantuntevasti pulmatilanteen kanssani. (2019)
Sijoitusneuvonta oli perusteellinen läpikäynti ja ehdotukset minulle sopivia. Suosittelen Säästöpankkia muillekin erityisesti silloin, kun valittavat muiden pankkien toiminnasta. (2019)
Tapasin sovitusti jälleen sijoitusneuvojan, joka on jo pitkään neuvonut ja opastanut minua. Niin nytkin - tyynesti, tarkasti ja aina ystävällisesti, ja koen olevani turvallisissa käsissä paikallispankissa asioidessani. Iso kiitos siitä! (2019)
Asiakaspalvelunne ja lähestyttävyytenne on huippuluokkaa.
Siellä luotetaan ihmisten maksukykyyn maksaa lainat takaisin. Annetaan ihmisille mahdollisuus päästä elämässä uuteen vaiheeseen.
Olen erittäin tyytyväinen, olen aina saanut hyvin kaikki asiat hoidettua ja palvelu on ollut erittäin hyvää.
Kassapalvelu on hieno asia. En aina halua hoitaa kaikkia raha-asioita netissä. Lainaneuvottelut sujuvia. Asiakkaan elämäntilanne otetaan huomioon.
Lähipalvelu täällä pikkukylällä !! Upeaa !!
Asiakkaan kohtelu on aina ollut poikkeuksellisen ystävällistä. Kaikki asiani ja ongelmani ovat hoituneet nopeasti.
Joustava, ei tiettyjä ikäkriteereitä tietyille asioille, laajat palvelut, hyvä verkkopankki
Halutessaan voi kysyä kaikkea pankkiasioitten tiimoilta, ja tämä hoituu hienosti ja jonottamatta ja nopeasti Säästöpankin internetsivuilla, vastaus on aina tullut samana päivänä jos kysytty virka-aikana.
Paikallinen avustaminen on ansiokkaasti hoidettu. 
Konttorilla saa vastaukset melkeimpä jonottamatta (Hyvä Karjalohja). palvelu on hyvää ja pienet lainat sujuvat joustavasti. Nettisivut ovat helppokäyttöiset ja selkeät myös sellaiselle ihmiselle joka vähän käyttää tietokonetta.
Henkilökunta on superhyvä!
Mielestäni kaikki, joita tarvitsen.