• Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

    Olemme aina sinun puolellasi – tervetuloa paikalliseen ja välittävään Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin! Henkilökohtaisuus on valttimme, kattavia digipalveluja unohtamatta.
  • Vuoden asiakaspalvelu 2023

    Olemme todistetusti pankki lähellä asiakasta – tavoitat meidät keskimäärin minuutissa ja pyrimme ratkaisuun heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.
Säästöpankin brändikuva
Säästöpankin brändikuva.

Talletuksen korko nyt jopa 4,2%

Voit saada meiltä määräaikaiselle talletuksellesi jopa 4,2 prosentin koron. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti. Lue alta lisää ja ota meihin yhteyttä!

Vaurastumisen taito -blogisarja

Vaurastumisen taito -blogisarjan takana on Länsi-Uudenmaan Säästöpankin nuori ja energinen asiakasneuvoja Anette Viima. Anette käsittelee blogissa talouden eri aihepiirejä, keskittyen erityisesti säästämiseen ja oman talouden hallintaan. Anette antaa blogissaan käytännön vinkkejä, joiden avulla meillä jokaisella on mahdollisuus vaurastua. Mukavia lukuhetkiä!
Vaurastumisen taito -blogisarjan bannerikuva. Kuvassa kirjoittaja Anette Viima.
Lakinaisen blogin kirjoittajat.

Lakinaisen blogi

Lakinaisen blogissa kirjoittavat Länsi-Uudenmaan Säästöpankin rautaisella ammattitaidolla varustetut lakinaisemme. Blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta sekä taloudellisen hyvinvoinnin turvaamisesta elämän eri käänteissä. Blogi käsittelee varallisuuden hoitoon, varallisuuden siirtoihin ja niiden verotukseen sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisiin kysymyksiin liittyviä asioita asiantuntevasti, mutta ymmärrettävästi.

Ota vinkkimme talteen - olemme sinun puolellasi. Mukavia lukuhetkiä!

Pankki & välitys

Täältä löydät lisätietoa ja artikkeleita tiiviistä yhteistyöstämme paikallisen Sp-Kodin kanssa. Yhdessä varmistamme, että teet turvalliset asuntokaupat ja kokonaistaloutesi on asiantuntevissa käsissä.
Sp-Koti ja Säästöpankki.

Asiakaspalvelumme auttaa – myös tunnistetusti

Voit hoitaa useimpia tunnistautumista vaativia pankkiasioitasi myös verkkopankissa, verkkopankkiviestillä ja puhelimitse. Tutustu myös asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin.
Päättäväinen tyttö luottaa tulevaisuuteensa ja tahtoo menestyä.
Aina olen saanut asiantuntevan avun oman talouden asioihin ja lähtenyt tyytyväisin ja turvallisin mielin pois. (2020)
Erittäin asiantuntevaa ja iloista palvelua. Tapaamisessa käytiin läpi kaikki huolellisesti ja tuotiin esiin myös asioita, joita en ollut ennen tiennyt. (2020)
Kaikki pankkipalvelunne ovat toimineet erinomaisesti. Olen aina saanut loistavaa palvelua ja kaikki asiani ovat hoituneet ensiluokkaisesti. (2020)

Ajankohtaista

Tyylikäs nainen kiikaroi tulevaisuuden tavoitteitaan

Tahdo vaihtaa Säästöpankkiin – tule asiakkaaksemme

85% asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut..

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14