• Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

    Olemme aina sinun puolellasi – tervetuloa paikalliseen ja välittävään Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin! Henkilökohtaisuus on valttimme, kattavia digipalveluja unohtamatta.
  • Suosittele ja osallistut arvontaan

    Saitko meiltä hyvää palvelua? Kerro siitä ystävällesi ja voit voittaa 500 €:n edestä rahastoja.
  • Vuoden asiakaspalvelu 2023

    Olemme todistetusti pankki lähellä asiakasta – tavoitat meidät keskimäärin minuutissa ja pyrimme ratkaisuun heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.
Säästöpankin brändikuva

Espoon toimipiste avattu - katso avajaistarjoukset

Espoon toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä Technopolis Innopoli 2:ssa. Palvelemme sinua ajanvarauksella lainaamisen, säästämisen ja sijoittamisen, varainhoidon sekä yritysten (muiden kuin maksuliikenneasioiden) kanssa. Tervetuloa asiakkaaksemme Säästöpankkiin!
Säästöpankin brändikuva
Säästöpankin brändikuva

Talletuksen korko nyt jopa 4,60 %*

Haluatko saada hyvää korkoa määräaikaiselle tilille suomalaisesta pankista? Valitse talouteesi sopiva talletuksen kesto. Talletuksen vähimmäismäärä on 10 000 €. Korkotarjous on voimassa 16.8.2024 asti.

Tutustu blogeihimme

Lakinaisen blogissa kirjoittavat Länsi-Uudenmaan Säästöpankin rautaisella ammattitaidolla varustetut lakinaisemme. Blogi on yhdistelmä asiaa ja ajatuksia arjesta sekä taloudellisen hyvinvoinnin turvaamisesta elämän eri käänteissä.

Vaurastumisen taito -blogisarjan takana on Länsi-Uudenmaan Säästöpankin nuori ja energinen asiakasneuvoja Anette Viima. Anette käsittelee blogissa talouden eri aihepiirejä, keskittyen erityisesti säästämiseen ja oman talouden hallintaan.

Säästöpankin brändikuva
Sp-Koti ja Säästöpankki.

Pankki & välitys

Täältä löydät lisätietoa ja artikkeleita tiiviistä yhteistyöstämme paikallisen Sp-Kodin kanssa. Yhdessä varmistamme, että teet turvalliset asuntokaupat ja kokonaistaloutesi on asiantuntevissa käsissä.

Asiakaspalvelumme auttaa – myös tunnistetusti

Voit hoitaa useimpia tunnistautumista vaativia pankkiasioitasi myös verkkopankissa, verkkopankkiviestillä ja puhelimitse. Tutustu myös asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin.
Päättäväinen tyttö luottaa tulevaisuuteensa ja tahtoo menestyä.

Ajankohtaista

Tyylikäs nainen kiikaroi tulevaisuuden tavoitteitaan

Tahdo vaihtaa Säästöpankkiin – tule asiakkaaksemme

85% asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut..

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14