• Korko jopa 3,80 % talletuksellesi

    Valitse sinun talouteesi sopiva talletuksen kesto. Talletuksen vähimmäismäärä on 10 000 €. Korkotarjous on voimassa 31.12.2023 asti. Lue alta lisää ja ota yhteyttä jo tänään!
Säästöpankin brändikuva.

 

Sijoitustalletus

Kiinteäkorkoisessa talletuksessa tiedät, paljonko korkotuottoja saat määräaikaisen tilin erääntyessä. Tilitalletus ei ole riippuvainen sijoitusmarkkinoiden liikkeistä ja se on helppo tapa säästää lyhytaikaisesti. Korot ovat vuotuisia korkoja.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin talletustarjoustaulukko 2023

Esimerkiksi nyt saat vähintään 10 000 €:n vuoden määräaikaiselle talletukselle 3,00 % koron. Jos haluat tehdä samansuuruisen sijoituksen sinulle sopivaan Säästöpankin sijoitusratkaisuun (pl. korkorahastot), maksamme talletuksellesi 3,80 % koron.

Täytä tietosi ja keskustellaan lisää

Et sitoudu vielä mihinkään, vaan otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan mahdollisesta tapaamisajasta. Tapaamisessa laaditaan henkilökohtainen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelma ja katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Tämä on mainos.

Sijoitustalletukselle maksettava kiinteä vuotuinen korko voi vaihdella päivittäin.

Korkotaso 12kk sijoitustalletukselle ilman vastaavan suuruista sijoitusratkaisua rahastoihin on 3,0 %.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Oy:n tarjoama tuotteiden yhdistelmä (talletus + muu sijoitus) yksityishenkilöille sekä yrityksille on voimassa 31.12.2023 saakka.

Sijoitustalletus on yhden (1) vuoden määräaikainen talletus ja sen kiinteä vuotuinen korko on 3,8 % mikäli asiakas sijoittaa Sp-Rahastoyhtiön hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon tai Sp-Henkivakuutus Oy:n myöntämään vakuutustuotteeseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan (pois lukien: Säästöpankin korkorahastot), vähintään talletuksen määrää vastaavan summan.

Tarjouksen vähimmäistalletus on 10.000 euroa ja enimmäistalletus 5.000.000 euroa. Tuplatarjouksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 10.000.000 euroa (talletus + muu sijoitus). Tuotteiden yhdistelmän ostaminen voi muuttaa riskiä suhteessa siihen, mikä riski olisi, jos tuotteet ostettaisiin erikseen.

Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Oy:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston rahastoesitteestä ja avaintietoasiakirjasta tai vakuutuksen tuotetiedoista.

Vakuutusehdot, rahastoesite, avaintietoasiakirjat, rahastojen säännöt ja muut viralliset asiakirjat sekä Säästöpankin sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta osoitteessa www.saastopankki.fi.

Säästöpankki toimii Sp-Henkivakuutus Oy:n ja Sp-Rahastoyhtiö Oy:n asiamiehenä. Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy.

Lisätietoa tuplatarjouksen ehdoista saa Säästöpankin asiakaspalvelusta, puh. 0100 5252 (pvm/mpm).