Myrskylän Säästöpankin avoimet työpaikat

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran.

Säästöpankki tarjoaa kehitysmahdollisuuksia, hyviä henkilöstöetuja ja bonuksena erinomaisia työkavereita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ympäri Suomen tai lue lisää Säästöpankista työnantajana.
...

Rekrytointi käynnissä: konttorin esimies Loviisan uuteen konttoriin

Säästöpankki palaa Loviisaan! Rekrytoimme johtavan esimiehen Myrskylän ja Someron Säästöpankin yhteiskonttoriin. Lue lisää ja hae paikkaa 16.2.2020 mennessä.

Rekrytointi käynnissä: lakimies Loviisan uuteen konttoriin

Säästöpankki palaa Loviisaan! Rekrytoimme lakimiehen Myrskylän ja Someron Säästöpankin yhteiskonttoriin. Lue lisää ja hae paikkaa 16.2.2020 mennessä.

Rekrytointi käynnissä: rahoitus- /sijoitusasiantuntija Loviisan uuteen konttoriin

Säästöpankki palaa Loviisaan! Rekrytoimme rahoitus- /sijoitusasiantuntijan Myrskylän ja Someron Säästöpankin yhteiskonttoriin. Lue lisää ja hae paikkaa 16.2.2020 mennessä.

Avoin hakemus Myrskylän Säästöpankkiin

Tahdotko työskennellä Myrskylän Säästöpankissa? Asiakkaamme arvostavat erinomaista palveluasennettamme, asiantuntevaa ja henkilökohtaista pankkipalvelua sekä helppoa asiointia. Jos haluat olla mukana panostamassa näihin joka päivä, voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

Poolopaitainen mies miettii talousasioita.