Nooa Säästöpankin avoimet työpaikat

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran.

Säästöpankki tarjoaa kehitysmahdollisuuksia, hyviä henkilöstöetuja ja bonuksena erinomaisia työkavereita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ympäri Suomen tai lue lisää Säästöpankista työnantajana.
...

Nooa Säästöpankki on

Great Place to Work -sertifioitu

Nooa Säästöpankki on sertifioinnin myötä yksi yrityksistä, joka näyttää suuntaa suomalaiselle työelämälle. Meillä koetaan, että osallistumme erinomaisesti hyvän edistämiseen yhteiskunnassa. Meillä voi olla oma itsensä. Meillä ihmiset välittävät toisistaan. Meillä voi hyvin yhdistää työn ja muun elämän. Meillä ihmisiä kohdellaan tasavertaisesti. Meillä ihmiset pidetään tietoisena tärkeistä asioista ja muutoksista. Tämä kaikki – todistetusti.
Läheiset ystävät halaavat toisiaan lämpimästi.

Töissä meillä

Tahdotko tehdä työtä, jolla on merkitystä ja joka on lähellä asiakasta? Tutustu avoimiin tehtäviimme, säästöpankkilaisten mielenkiintoisiin uratarinoihin ympäri Suomea sekä siihen, miksi meille kannattaa hakea töihin.

Sinustako Kotipankkiiri (kiinteistönvälittäjä, LKV)?

Etsimme Urbaanit Kodit -välitysliiketoimintaan kotipankkiireita, joiden tehtävänä on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät, sekä kehittää Urbaanien Kotien omaa välitysliiketoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta. Tahdo enemmän - jätä hakemus!

Avoin hakemus Nooa Säästöpankkiin

Tahdotko työskennellä Nooa Säästöpankissa? Asiakkaamme arvostavat erinomaista palveluasennettamme, asiantuntevaa ja henkilökohtaista pankkipalvelua sekä helppoa asiointia. Jos haluat olla mukana panostamassa näihin joka päivä, voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

Poolopaitainen mies miettii talousasioita.