Palveluasiantuntijan rekryilmoitus

Etsimme kasvuhakuiseen joukkueeseemme palveluasiantuntijaa vahvistamaan henkilöasiakaspuolen rahoitustiimiä.

Säästöpankissa työskentelee asiantuntevia, iloisia ja asiakkaan parasta ajattelevia ammattilaisia. Kuvassa kolme eri-ikäistä ja taustaista ihmistä.
Palveluasiantuntijanamme olet asiakkaidemme talouden valmentajia – tahdomme tarjota asiakkaillemme pelkän rahoituksen sijaan kokonaisratkaisua ottaen huomioon niin päivittäisasioinnin, rahoituksen kuin säästämisen. Meille ylivertaisen asiakaskokemuksen, Säästöpankkikokemuksen, luominen on aina etusijalla. Kohtaamme asiakkaamme joustavasti hänelle sopivimman palvelukanavan kautta. Konttorimme sijaitsevat Laitilassa ja Uudessakaupungissa asiakaskuntamme levittäytyessä laajalti koko Vakka-Suomen alueelle ja osin sen ulkopuolellekin. Työssä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa sekä myyntihenkistä työskentelytapaa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme itseohjautuvaa otetta ja tinkimätöntä asennetta vaativienkin työtehtävien hoitamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Osaat kartoittaa asiakkaan kokonaistarpeet ja löydät niihin parhaimmat ratkaisut. Olet oma-aloitteinen, joustava, ennakkoluuloton ja muuntautumiskykyinen. Aiempi kokemus henkilörahoituksen työtehtävistä ja soveltuva kaupallinen koulutus (korkeakoulututkinto) antavat hyvät edellytykset työssä onnistumiselle. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös suoritettua APV1-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen pikaisella aikataululla työn ohella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työyhteisössämme on matala hierarkia ja korkea luottamus. Kannustamme vapaaseen ideointiin ja ajatustenvaihtoon. Meillä saat mahdollisuuden kehittää niin yhteistä toimintaamme kuin omaa osaamistasi. Asiakastarpeet huomioiden meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdepolkupyörän, Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, kattavan työterveyshuollon, työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan sekä henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut.

Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveineen viimeistään 22.8.2021, mutta älä kuitenkaan aikaile turhaan, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nelli Elo, liiketoimintajohtaja
nelli.elo@saastopankki.fi
050 318 0468

Roosa Lähteenmäki, kehittämispäällikkö
roosa.lahteenmaki@saastopankki.fi
0400 411 200

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista