Maria Heikkinen on aloittanut säästöpankkiirina Jyväskylässä

Maria Heikkinen

Maria Heikkinen on aloittanut säästöpankkiirina Jyväskylässä ja hän toimii asiantuntijana henkilöasiakkaiden rahoitusasioissa.
- Säästöpankki näyttäytyy kotikaupungissani Jyväskylässä hyvin positiivisessa valossa ja olen iloinen työskentelyn aloittamisesta pankissa. Minut on otettu lämmöllä vastaan ja osaksi Säästöpankki Optian huipputiimiä, Maria kertoo tähänastisista kokemuksistaan säästöpankkiirina.

Merkityksellinen työ on Marialle tärkeää.
- Pankilla on iso yhteiskunnallinen vastuu ja itse haluaisin joskus edistää vastuullisuutta esimerkiksi kertomalla nuorille taloudesta ja taloudenhallinnasta. Minulle yksi tärkeä arvo on ihmisten tasapuolinen kohtelu. Haluan, että jokainen minun tapaamani asiakas tuntee olevansa pankille tärkeä, Maria sanoo. 

Marialla on jo hyvää kokemusta sekä rahoitusalasta että asiakaspalvelusta.
- Olen valmistunut tradenomiksi vuonna 2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Olen ennen Säästöpankkia työskennellyt kahdessa muussakin pankissa. Olen oppinut näissä työpaikoissa paljon rahoitusalasta, mutta odotan innolla uuden oppimista nykyisessä työssäni. Lisäksi minulta löytyy useamman vuoden kokemus muista asiakaspalvelutehtävistä. 

Maria täydentää loistavasti Jyväskylä iloista tiimiä. Lisää virtaa työpäiviin tuovat vapaa-ajan harrastukset.
- Vapaa-aikaani vietän liikuntaharrastusten parissa. Olen kokeillut rohkeasti uusiakin lajeja, kuten padelia. Ystävät ovat minulle tärkeitä ja vietämme yhdessä paljon aikaa vapaa-ajalla, Maria hymyilee.

Tervetuloa työkaveriksemme Maria!

Maria Heikkinen, säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija p. 029 041 2686.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista