Säästöpankki Optian toimitusjohtaja vaihtuu 1.4.2020 alkaen

Säästöpankki Optian toimitusjohtaja vaihtuu 1.4.2020 alkaen

Säästöpankki Optian ylimmässä johdossa tapahtuu muutoksia 1.4.2020 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja, Kalevi Hilli, siirtyy eläkkeelle 1.4.2020 alkaen pitkän ja ansioituneen pankkiuran siivittämänä. Säästöpankki Optian hallitus on nimittänyt Säästöpankki Optian uudeksi toimitusjohtajaksi 1.4.2020 alkaen Heikki Paasosen.

Heikki Paasosella on vahvaa osaamista pankkitoimialalta ja säästöpankkilaisuudesta.
– Heikki Paasosella on ollut tärkeä rooli Säästöpankki Optian asiakaskeskeisen strategian ja liiketoiminnan rakentamisessa.  Paasosen valinta vahvistaa Säästöpankki Optian hallituksen tahtotilaa strategian jatkuvuudesta ja eteenpäin kehittämisestä, kertoo Säästöpankki Optian hallituksen puheenjohtaja Antero Savolainen.

45-vuotias Paasonen on toiminut Säästöpankki Optian palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 2007 lähtien.  Hän työskentelee tällä hetkellä liiketoiminnasta vastaavana pankinjohtajana ja toimitusjohtajan varamiehenä. Säästöpankki Optian johtoryhmässä Paasonen on toiminut vuodesta 2014 alkaen. Paasonen on koulutukseltaan lakimies ja hän asuu perheensä kanssa Iisalmessa.

Paasosella on monipuolista osaamista myös Säästöpankkiryhmässä. Paasonen on toiminut Nooa Säästöpankki Oy:n hallituksessa vuodesta 2014 alkaen ja puheenjohtajana tämän vuoden alusta. Paasonen toimii tällä hetkellä myös Säästöpankkipalvelut Oy:n hallituksen jäsenenä. Hän on lisäksi toiminut Sp-Koti Oy:n hallituksessa 2015 – 2018.

– Säästöpankki Optian strategian ja liiketoiminnan keskiössä on asiakas. Haluamme kehittää henkilöstömme kanssa entisestään hyvää asiakaskokemusta eteenpäin, painottaa pankinjohtaja Heikki Paasonen.

Kalevi Hillillä on ollut merkittävä asema Säästöpankkiryhmän johtamistehtävissä. Kalevi Hilli on ollut viimeiset 5 vuotta Säästöpankki Optian toimitusjohtajana. Kalevi Hilli on ollut lisäksi esimerkiksi Säästöpankkiliiton osk:n hallituksen jäsenenä 5 vuotta, joista viimeiset 2 vuotta hän on toiminut puheenjohtajana.
 – Olen kiitollinen, että olen saanut toimia pitkään säästöpankkilaisuuden edistäjänä yhdessä asiakkaidemme ja henkilöstömme kanssa, korostaa Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli.
  Pitkän ja antoisan työuran jälkeen on mukava lähteä nauttimaan myös eläkepäivistä, jatkaa Hilli.

Kalevi Hilli toimii 31.3.2020 asti normaalisti Säästöpankki Optian toimitusjohtajana ja Säästöpankkiryhmän työtehtävissä. Kalevi Hilli toimii Säästöpankkiryhmässä Säästöpankkiliiton osk:n hallituksen puheenjohtajana, Sp-Rahastoyhtiö Oy:n varapuheenjohtajana ja Sp-Henkivakuutus Oy:n varapuheenjohtajana.  

Lisätietoja:
Säästöpankki Optian hallituksen puheenjohtaja, Antero Savolainen, 0500 279 012, antero.savolainen@inststo-savolainen.fi

äästöpankki Optian toimitusjohtaja, Kalevi Hilli, 040 5511 402, kalevi.hilli@saastopankki.fi

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista