• Kesätyö Säästöpankissa

  Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1400 ammattilaista, jotka ovat sitoutuneita asiakkaidemme menestykseen. Moni heistä on aloittanut uransa kesätyön kautta – aloitatko sinäkin?
  Säästöpankki on Vastuullinen Kesäduuni (Oikotie).
 • Vuoden asiakaspalvelu 2023

  Olemme todistetusti pankki lähellä asiakasta – asiakaskokemuksen lisäksi Säästöpankki sai kilpailussa kiitosta työntekijöiden kuuntelemiseen ja hyvinvointiin panostamisesta.
  Säästöpankki on Vuoden asiakaspalvelu 2023 -voittaja. Wave asiakaspalveluverkosto.

 

Säästöpankkiryhmä tarjoaa kiinnostavia urapolkuja monen alan osaajille. Olitpa sitten kiinnostunut taloudesta, vastuullisuudesta, tietotekniikasta tai esimerkiksi markkinoinnista, löydät varmasti sopivan alun urapolullesi finanssialalta.

Vastuullinen kesäduuni Säästöpankissa

Olemme tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneita vastuullisen työpaikan periaatteisiin, joita ovat muun muassa:

 • Perehdytys: Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen ja tukea itsenäisen työskentelyn alkaessa
 • Esihenkilötyö ja merkityksellisyys: Esihenkilömme ovat koulutettuja tukemaan työntekijöitä ja heidän mahdollisuuksiaan kehittyä sekä edetä työssään. 
 • Työhyvinvointi: Työpäivien pituudet ja resursointi suunnitellaan tukemaan jaksamista ja välttämään ylikuormittamista. Meillä kuunnellaan työntekijää ja joustetaan elämän eri vaiheissa.

Tutustu tarkemmin vastuullisen työpaikan periaatteisiin Oikotien sivuilta.

Kokemuksia kesätyöstä Säästöpankissa

"Kesätyöni Lammin Säästöpankissa antoi minulle uudenlaisen näkemyksen pankkityöskentelyyn. Pääsin heti tekemään monipuolisesti samoja hommia kuin muutkin, vaikka opittavaa oli paljon ja on edelleen. Pääsen jatkamaan töitä myös opiskelun ohella.” Katariina, Lammin Säästöpankki

”Kesätyö asiakaspalvelussa oli monipuolista ja kivaa. Perehdytys oli kattava ja apua sai aina kun pyysi. Pääasiassa tein asiakaspalvelua puhelimessa sekä verkkoviesteillä. Parasta olivat työkaverit ja vaihtelevat työvuorot.” Veera, Säästöpankkikeskus

”Olen ollut Säästöpankissa töissä yhteensä kolme vuotta, kaksi vuotta kesätyöntekijänä ja nyt työt jatkuvat opintojen ohella. Ennen opiskeluja aloitin kassapalveluissa ja sitten siirryin hieman erilaiseen rooliin asiakasneuvojaksi pankin eri projekteihin. Vuoden 2023 kesästä lähtien olen toiminut luottoriskiassistenttina talous- ja riskit tiimissä. Aito Säästöpankissa on aina ihan jäätävä fiilis ja yhdessä tekemisen meininki!” Markus, Aito Säästöpankki

”Olen viihtynyt Säästöpankissa jo useamman kesän mahtavien työkavereiden ja monipuolisten sekä mielenkiintoisten työtehtävien vuoksi. Tänä kesänä olin töissä lainaamisen tiimissä Somerolla, jossa työtehtäviini kuului pääasiassa sähköisten asunto- ja kiinteistökauppojen hoito.” Maria, Säästöpankkikeskus

 

Katso avoimet työpaikat