Älylaitteilla maksaminen

Google Pay, Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay – maksaminen älylaitteilla on kätevää ja vapauttavaa! Kaikki Säästöpankin kortit ovat liitettävissä älymaksamisen palveluihin. Älylaitteilla maksat turvallisesti myös suuremmat ostokset, ilman kortin tunnusluvun näpyttelyä.

Onnistumisia kannattaa juhlia! Nuori nainen hyppää ilmaan, koska on juuri kuullut hyviä uutisia Säästöpankista.

Älylaitteilla maksaminen yleistyy vauhdilla ja voit maksaa lähimaksulla miljoonissa paikoissa ympäri maailmaa – kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.  

Älylaitteella maksaminen on turvallista: maksamisessa käytetään salattua, virtuaalista korttinumeroa, joten varsinaiset korttitietosi pysyvät turvassa, ne eivät mene edes kauppiaan tietoon. Maksutapahtuman vahvistaminen tapahtuu älylaitteesi tunnusluvulla tai sormenjäljen tai kasvojen tunnistuksella.

Jos korttisi tai älylaitteesi katoaa, ilmoita siitä välittömästi 

Ole yhteydessä korttien sulkupalveluun (p. 358 20 333) myös älylaitteiden kadotessa, jos niihin on yhdistetty älymaksamisen palveluja. Jos suljet pelkästään älylaitteella maksaminen, voit jatkaa maksukortilla maksamista normaalisti.

Älymaksaminen ei kerrytä K-Plussaa – näytäthän plussakorttia siis erikseen

Muistathan näyttää K-Plussakorttia älylaitteilla maksaessasi: maksukortille lisätty ominaisuus ei toimi älylaitteiden kanssa.