Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj

Y-tunnus: 2238752-5

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

(Jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kampanja-aika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 10.7.-31.7.2023.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset Säästöpankin Visa -kortinhaltijat (jäljempänä ”Kortinhaltija”). Säästöpankin Visa-korttituotteita ovat Visa Credit/Debit, Visa Gold, Visa Debit, Visa Credit, Visa Business Debit, ja Visa Debit Online (jäljempänä ”Säästöpankin Visa-kortti”). Kortinhaltija voi osallistua arvontaan rekisteröitymällä kilpailuun osoitteessa www.saastopankki.fi/blockfest ja käyttämällä Säästöpankin Visa-korttia onnistuneesti vähintään kolme (3) kertaa kampanja-aikana.

Osallistuakseen arvontaan, Kortinhaltijan tulee olla täysi-ikäinen kampanjan alkaessa, eli 10.7.2023. Lisäksi Kortinhaltijalla tulee olla voimassa oleva Säästöpankin Visa-kortti kampanja-ajan päättyessä, eli 31.7.2023. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana rekisteröityneiden ja Säästöpankin Visa-korttia onnistuneesti käyttäneiden Kortinhaltijoiden kesken. Kortin käyttämiseksi lasketaan mikä tahansa Kortinhaltijan käyttötililtä tai Visa-luottotililtä tehty onnistunut korttiveloitus, kuten esimerkiksi korttiosto tai käteisnosto.

Kortinhaltija voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Järjestäjän kanssa samaan pankkiryhmään kuuluvien yritysten tai yhteisöjen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Rekisteröitymällä kilpailuun Kortinhaltija hyväksyy tämän arvonnan säännöt.

4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Palkinnot:

Kaksi (2) lippupakettia kahdelle hengelle Blockfest 2023 | 18.–19.08.2023 Tampere, Ratina

Yksi lippupaketti sisältää kahdelle henkilölle Exclusive-paketin:

LIPPUIHIN SISÄLTYY:

  • Erillinen sisäänkäynti tapahtumaan
  • Erillinen rannekkeenvaihtopiste
  • Viihtyisä ja korotettu Exclusive-alue päälavan läheisyydessä
  • Yksi perushintainen annos ilmaiseksi per päivä valitsemaltasi ruokapisteeltä
  • Omat wc-tilat
  • Maksuton narikkapalvelu
  • Sisäänpääsy molempina iltoina festivaalin virallisille jatkoille Nokia Arenalle

HUOM! Palkinto ei sisällä matkoja tapahtumapaikalle eikä majoitusta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan/tuotteeseen. Kilpailussa voittanut Kortinhaltija vastaa itse kaikista palkinnon lunastamiseksi/käyttämiseksi tarvittavista matkanjärjestelyistä, kuten matkavakuutuksesta, matkustuskuluista, sekä matkojen järjestämisestä, eikä Järjestäjä osallistu niihin miltään osin.

Arvonta tapahtuu Järjestäjän tiloissa Helsingissä kolmen (3) päivän kuluessa kampanja-ajan päättymisestä, eli viimeistään 3.8.2023. Arvonnassa voittaneelle Kortinhaltijalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai muuten viestimällä, ja kerrotaan palkinnon luovuttamiseen liittyvistä käytännön seikoista. Osallistuessaan arvontaan Kortinhaltija hyväksyy sen, että palkinnon lunastamiseksi/käyttämiseksi hänen tulee matkustaa omalla kustannuksellaan Tampereelle ja omalla vastuullaan festarialueelle.

Järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvonnassa voittaneen Kortinhaltijan nimi, sähköpostiosoite ja osoitetiedot Visalle ja festivaalin järjestäjälle.

Järjestäjällä on oikeus käyttää ja julkaista kaikkea Kortinhaltijan arvontaan osallistumiseksi lähettämää materiaalia. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden kuvata palkintojen voittanutta Kortinhaltijaa kampanja-ajan päättymisen jälkeen esimerkiksi palkintojen luovuttamisen yhteydessä. Kilpailun voittaneen Kortinhaltijan nimet voidaan julkaista eikä kilpailuun voi osallistua anonyyminä.

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvistä matkanjärjestelyistä, kuten matkavakuutuksesta ja matkakuluista, eikä Järjestäjä osallistu niihin miltään osin.

Kortinhaltija vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

6. Tietojenkäsittely

Kortinhaltijoiden henkilötietoja käsitellään lain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta Säästöpankkiryhmän ulkopuoliselle taholle lukuun ottamatta Visa Inc:iä ja festivaalin järjestäjää, joille henkilötietoja voidaan luovuttaa vain niiltä osin kuin niitä tarvitaan palkintojen lunastamiseksi ja luovuttamiseksi.

Järjestäjä ei säilytä henkilötietoja arvonnan jälkeen, vaan kaikki annetut henkilötiedot tuhotaan sen jälkeen, kun osallistuneista Kortinhaltijoista on arvottu voittaja ja häneen on saatu yhteys. Annetut henkilötiedot tuhotaan viimeistään 31.8.2023.

 

Järjestäjän arvonta- ja kilpailurekisteriseloste

TIETOSUOJASELOSTE

EU:n yleisen Tietosuoja-asetuksen ja Tietosuojalain (1058/2018) mukainen asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj

Y-tunnus: 2238752-5

Käyntiosoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

(Jäljempänä "järjestäjä")

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tuomas Niinisaari

Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj

Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

Rekisterin nimi

Visa kumppanuus Blockfest 2023 lippuarvonta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan järjestäjän arvonnan ja kilpailun voittajien arpomiseen, voitosta ilmoittamiseen, sekä voittojen toimittamiseen. Kaikki rekisteriin tallennetut henkilötiedot poistetaan heti, kun arvonnan voittajat on selvitetty ja heidät on tavoitettu palkinnon toimittamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan kerätä arvontaan osallistuvan henkilön itse ilmoittamia tietoja: etu- ja sukunimi; syntymävuosi; osoite, postinumero ja -toimipaikka; puhelinnumero; sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään henkilötietoja ainoastaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille muihin tarkoituksiin kuin palkinnon lunastamista varten.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain Järjestäjän ennalta määrittelemien henkilöiden käytettävissä. Rekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes kilpailun palkinto on arvottu ja voitosta tiedotettu arvonnan sääntöjen mukaan. Annetut henkilötiedot tuhotaan joka tapauksessa viimeistään 31.8.2023.