Uutta nyt: kuvakortit merimuovista

Kaikki Säästöpankin maksukortit omalla tai kuvagalleriakuvalla tehdään jatkossa merimuovia hyödyntäen – yli 70 % maksukortin materiaalista on merestä kerättyä kierrätysmuovia. Se tarkoittaa noin 0,5 litran virvoitusjuomapullon verran merestä kerättyä muovia.

Korttihakemuksen yhteydessä verkkopankissa voit valita kortin ulkoasuksi joko vakiokuvan, galleriakuvan tai omavalintaisen kuvan.

Päätä itse, miltä maksukorttisi näyttää

Itse valitulla kuvalla varustetulla kortilla on hauskempi maksaa! Voit tilata Säästöpankin maksukorttisi joko galleriakuvalla tai omalla kuvallasi.

Näin tilaat kuvakortin verkkopankissa:

Valitse Tilit ja kortit > Kortit > oikean reunan linkeistä, voit

  • tilata kuvakortin korttihakemuksen yhteydessä valitsemalla ''Hae korttia'' tai
  • vaihtaa voimassa olevan korttisi kuvan valitsemalla ''Vaihda kortin kuva''.

Mieti ympäristöä myös kortin tilaamisessa: omalla kuvalla varustetun merimuovikortin tilaus kannattaa aikatauluttaa mahdollisimman lähelle vanhan korttisi voimassaolon päättymistä, mutta kuitenkin viimeistään noin 2,5 kuukautta ennen – tai ajankohtaan, jolloin olet vaihtamassa korttituotteesi toiseen.

Onko sinulla jo ykköskorttimme Visa Gold Credit/Debit? Päivitä korttityyppi kuvakorttitilauksen yhteydessä

Jopa 20 000 euron luottoraja, monipuolinen matkavakuutus, lentokenttä-lounget, Finnair Plus -palkintopisteet...Visa Gold Credit/Debit on valikoimamme monipuolisin kortti.

Norppakortista 4 € luonnonsuojeluun

Valitsemalla korttikuvaksi sympaattisen norpan tuet samalla Suomen Luonnonsuojeluliittoa. Lahjoitamme yhdistykselle jokaisesta tilatusta norppakortista neljä euroa.

Ohjeet oman kuvan käyttöön maksukortissa

Halutessasi voit käyttää maksukortissa myös omaa valokuvaasi. Huomioithan kuvaa valitessasi, että sekä kuvan ja siinä mahdollisesti esiintyvän tekstin tulee olla hyvän maun mukaisia. Kaikki pornografiset, väkivaltaiset, rasistiset tai muuten syrjivät tai loukkaavat kuvat hylätään.

Jotta kuvan tulostus kortilla onnistuu, tulee kuvan olla JPEG-, JPG-, GIF-, TIFF- tai PNG-muodossa ja tiedostokoon maksimissaan 10 MB. Resoluution tulee olla vähintään 1024*640 pikseliä.

Kuva ja teksti eivät saa:

  • loukata tekijänoikeuksia
  • sisältää tuotemerkkejä, logoja tai mainontaa, puhelinnumeroita, sähköposti- tai www-osoitteita
  • kuvata yleisesti tunnettuja henkilöitä, hahmoja tai tapahtumia
  • esittää alastomia henkilöitä

Tahdotko päivittää korttikuvan? Siirry verkkopankkiin.

Muista kierrättää vanha korttisi

Voit kierrättää vanhan kortin joko palauttamalla sen pankkiin tai leikkaamalla sen pieniin osiin tunnistamattomaksi, siten että myös siru tuhoutuu ja sen jälkeen kierrättämällä kotikuntasi lajitteluohjeiden mukaisesti.