Sijoitustilit

Haluatko pistää yrityksesi ylimääräiset varat tuottamaan riskittömästi? Silloin valintasi on sijoitustili. Pyydä tarjousta omasta Säästöpankistasi.

check

Varma, riskitön tuotto.

check

Parempi korko kuin tavallisella käyttötilillä.

check

Valintasi mukaan määräaikainen tai jatkuva tili.

Talletuksilla vakaata tuottoa yrityksellesi

Sijoitustileissä valittavanasi on kaksi tilityyppiä, määräaikaistalletus ja sijoitustalletus. Voit valita itse, kuinka pitkäksi aikaa pistät rahasi kasvamaan.

Määräaikaistalletus

Määräaikaistalletus on vaivaton ratkaisu jatkuvaan sijoittamiseen. Saat talletuksellesi korkotuottoa talletusajan ja talletettavan summan pohjalta. Talletetut varat on sidottu sopimallesi 1-36 kuukauden määräajalle. Korko maksetaan tilillesi määräajan viimeisenä päivänä.

Talletus uusiutuu automaattisesti seuraavalle samanmittaiselle määräaikaisjaksolle, ellet halua nostaa rahoja talletusajan päätyttyä. Nostaminen on mahdollista kuukauden ajan sovitun talletusajan erääntymisestä.

Sijoitustalletus

Samoin kuin määräaikaistalletuksessa, myös sijoitustalletuksessa tilin korko riippuu talletettavasta summasta ja talletusajasta. Talletus ei kuitenkaan uusiudu, vaan se toimii kertaluonteisesti eli summa on sen jälkeen nostettavissa milloin tahansa. Korkotuotto lakkaa säästöjakson eräpäivään.

Haluatko tietää lisää sijoitustileistä tai pyytää tarjouksen omasta Säästöpankistasi? Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin

Säästöpankki High Yield -rahasto

Pitkän koron rahasto, jonka sijoituskohteina ovat kansainvälisesti matalamman luottoluokituksen yrityslainat. Pääasiassa luottoluokitus on keskimäärin korkeintaan BB+ (S&P-luottoluokituslaitoksen mukaan).

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14