Visa Business Debit

Smidig betalning och kontantuttag i världens alla Visa-automater – direkt från ditt företags konto.

check

Ett lätt och säkert sätt att betala ditt företags betalningar och nätuppköp

check

Köp och uttag direkt från företagets konto

check

Behändig kontaktlös betalning

Köp och uttag med mindre besvär, direkt från företagets konto

Om du är företagskund hos Sparbanken underlättar du ditt liv och dina affärer med Sparbankens Visa Business Debit-kort. Visa Business Debit är ett automat- och betalkort som är kopplat till företagets bankkonto. Med kortet tar du smidigt och säkert hand om ditt företags utgifter och kontantuttag både i Finland och utomlands.

I Finland kan du ta ut kontanter i bankautomater men också i samband med uppköp i till exempel K-mataffärer och på Neste K-stationer. Kontantuttag är möjliga också i andra affärer där köpmannen valt att erbjuda denna service för sina kunder.

Du gör också nätuppköp smidigt och säkert med Visa Business Debit-kortet. Ditt Visa Business Debit-kort registreras automatiskt till Verified by Visa-tjänsten ifall du har personliga nätbankskoder.

Snabba kontanter

En tjänst för snabba kontanter har kopplats till Visa Business Debit-kortet för överraskande situationer. Via tjänsten kan du ta ut kontanter om du är tvungen att spärra ditt kort på grund av att det blivit stulet, har försvunnit eller kopierats. Utomlands kan du göra uttag på vissa ställen som Visa-spärrtjänsten har ett avtal med, du kan ta ut en summa som motsvarar maximalt 1600 US dollar. Snabbkontanterna debiteras från ditt företags konto, med andra ord tar du ut pengar från dina egna tillgångar.

Debiteringar alltid i euro

Kortuppköp och kontantuttag utomlands debiteras alltid i euro. Om du gör ett uppköp eller tar ut pengar med Visa Business Debit-kortet i en annan valuta än euro omvandlas transaktionen till euro enligt kursen som används av Visa International. Ett tillägg på 2,75 % läggs på kursen. Kursen definieras enligt den dag som transaktionen förmedlas till Visa International.

Du kan omvandla uppköp gjorda i annan valuta till euro med Visa Europes valutaräknare (på engelska).

 

Vill du ha ett Visa Business Debit-kort till ditt företag? Ta kontakt. Alleviivauksen url: saastopankki.fi/yritykset/yhteydenottolomake

Läs också de här

Eurocard

Eurocard – med kort sker ditt företags köp och betalningar behändigt runtom världen.

Du får fram PRISLISTAN och kontaktuppgifterna till din närmaste bank när du skriver staden, postnumret eller namnet på din Sparbank i fältet

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byta kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–22.
...