Aito ystävä tahtoo taloutesi parasta.

Aito ystävyys on kaverin rinnalla kulkemista vinhaa vauhtia muuttuvassa maailmassa. Hyvät neuvot ovat kullanarvoisia, mutta lisäksi pankkiasioissa tarvitaan myös suoraa puhetta ja tekoja unelmien eteen.

Me Aito Säästöpankissa otamme aina huomioon elämäntilanteesi tai yrityksesi kokonaistilanteen – kiritämme kohti taloudellista menestystä ja kerromme reilusti, miten se saavutetaan.
check

Tahdomme varallisuutesi parasta.

check

Teemme nopeita mutta yksilöllisiä lainapäätöksiä.

check

Kiritämme yrityksesi menestykseen.

Aito ystävä tunnetaan reilusta rahapuheesta

 

Tahdomme olla se kaveri, joka uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja on rinnalla myös silloin, kun arki viskaa eteen kierrepalloja tai kilistelyn arvoisia juhlanaiheita. Yli 130 säästöpankkiiriamme Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla ovat apunasi, kun tahdot nopean asuntolainapäätöksen, apua varallisuudenhoidossa tai sparrausta yritysasioissa. 

Olemme rinnallasi uuden kodin kynnyksellä

 

Elämän isoissa hetkissä ja uuden kodin kynnyksellä aidon ystävän neuvot tulevat tarpeeseen. Tahdomme taloutesi parasta, ja siksi varmistamme, että saat asuntolainan joka sopii juuri sinulle. Koska pitäähän rahaa jäädä myös elämiseen, muutoksiin varautumiseen ja unelmien tavoitteluun. Pidämme taloudestasi huolta myös lainapäätöksen jälkeen. 

Huolehdimme varallisuudestasi varmoin ottein

 

Varallisuudenhoitoon kannattaa valita kaveri, joka navigoi rinnallasi varmoin ottein kohti taloudellista mielenrauhaa ja menestystä. Aitoon ystävyyteen kuuluu, että annamme sinulle ymmärrettäviä neuvoja, asetamme yhdessä sopivat välitavoitteet ja puhumme avoimesti myös riskeistä. Tunnemme asiakkaidemme elämäntilanteet – ja juuri siksi teemme aidosti vaikuttavaa varallisuudenhoitoa. 

Kiritämme yrityksesi taloudelliseen menestykseen

 

Tahdomme kirittää yrityksesi kohti kasvua ja auttaa saavuttamaan sille asetetut taloudelliset ja tuotannolliset tavoitteet. Huomioimme rahoituspäätöksissä aina yrityksesi tuloskunnon ja kokonaistilanteen. Autamme eteenpäin, hoidamme yrityksesi varallisuutta ja uskallamme myös sanoa ääneen, jos joku ratkaisu ei ole juuri tähän hetkeen sopiva. Meiltä saat asiantuntevia neuvoja ja aidon ystävän täyden tuen yrityksesi menestykseen.