Säätiöiden apurahat

Aito Säästöpankin omistaa kaksi säätiötä, joiden tarkoituksena on säästäväisyyden, taloudellisen kasvatuksen sekä koulutuksen edistäminen Pirkanmaan alueella.

Aito Säästöpankin omistaa Ikaalisten Säästöpankkisäätiö ja Luopioisten Säästöpankkisäätiö. Säätiöiden tarkoituksena on Pirkanmaan alueen säästäväisyyden, taloudellisen kasvatuksen sekä koulutuksen edistäminen. Säätiön tarkoituksena on myös Pirkanmaan alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin, kulttuurin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen.

Säätiöt toteuttavat tarkoitustaan antamalla säätiön tarkoitusperiä noudattaen avustuksia ja apurahoja. Lue lisää säätiöistä ja apurahojen hakemusmenettelystä oheisista linkeistä.

Taustaa

Aito Säästöpankki syntyi huhtikuussa 2010 Ikaalisten Säästöpankin ja Luopioisten Säästöpankin yhdistymisen tuloksena. Uusi pankki jatkaa edeltäjiensä 134 vuoden aikana viitoittamaa polkua.

Aito Säästöpankin omistavat Ikaalisten Säästöpankkisäätiö ja Luopioisten Säästöpankkisäätiö tasaosuuksin. Säätiöt jakavat vuosittain osan Aito Säästöpankin voittovaroista saamastaan osingosta eteenpäin apurahoina ja avustuksina. Tämän toiminnan taustalla vaikuttaa säästöpankkiaate, halu edistää yksilön ja koko ympäröivän yhteisön hyvinvointia.
 
...