Petri Siviranta

Petri Siviranta

Toimitusjohtaja

Voinee sanoa, että olen jo pitkän linjan säästöpankkilainen, kun olen ollut töissä Someron Säästöpankissa alkuvuodesta 2008. Tosin kokemusta löytyy jo tätäkin kauempaa, kun Säästöpankissa tuli vietettyä kesätöissä 2000-luvun alussa yhteensä viisi kesää, joten pankki ja jokainen konttori oli tuttu jo entuudestaan. Ura Säästöpankissa onkin kehittynyt kesätyöntekijästä toimitusjohtajaksi.

Työyhteisö on tärkein avain onnistumiseen. Hyvät työkaverit ovat kaiken aa ja oo, ilman heitä ja jatkuvaa avointa keskustelua, ajankäytön hallintaa, sekä töiden priorisointia, ei työtehtävistä ja arjen pyörityksestä suoriutuisi. Työelämän vaatimuksena on jatkuva osaamistason nosto ja laaja-alainen katsontakanta. Paikallispankissa joudutaan seuraamaan paikallisten asioiden lisäksi mitä tapahtuu Suomessa, Euroopassa ja maailmassa yleisesti. Makromaailman muutokset kun heijastuvat nopeasti mikrotasolle. Työpäivät ovat jokainen erilaisia, mutta joka päivä saa laittaa oman osaamisensa ja tietotaitonsa kehiin. Se, että tuntee ja tietää mitä arjessa tapahtuu, helpottaa kehittämään arjen työkaluja ja toimintatapoja.

Säästöpankin perhetyyppisen työyhteisön osana on mahtava olla. Asiakkaita palvelemme hymyssä suin. Ja on ilo huomata asiakkaiden ja yhteistyökumppanien palaute kun he tulevat pankissa käymään, että ”wau, onpas teillä mahtava yhteishenki!” Tämä näkyy myös asiakkaiden antamien arvosanojen suhteen (NPS), kun arvosanat meidän asiakaspalvelusta ovat olleet pääsääntöisesti yli 80:n – kiitos asiakkaillemme.

Meillä on kunnia olla mukana kehittämässä aktiivisesti koko pankin organisaation voimin Säästöpankkiryhmää erilaisissa foorumeissa ja työryhmissä. Itselläni on yhteisinä tehtävinä tällä hetkellä hallituksen jäsenyydet Säästöpankkien Keskuspankissa, Sp-Kiinnitysluottopankissa, Säästöpankkipalveluissa sekä Nooa Säästöpankissa. Lisätietoa Säästöpankkiryhmän eri tuoteyhtiöistä löydät sivuilta https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/saastopankkikeskus

Toimipiste
Palvelukielet

Englanti

Suomi

Asiantuntijuus

Hallinto