Remonttilainalaskurilla arvioit kotisi remontin rahoitustarpeen

Edessä putkiremppa, kodin täysuudistus tai asunnon remontointi myyntikuntoon? Remonttilainalaskurin avulla pystyt kartoittamaan lainatarpeesi paremmin. 

Paljonko tarvitset lainaa remonttiin ja kauanko sen takaisinmaksu kestää? Remonttilainalaskuri auttaa lainan hahmottamisessa kokonaisuutena. Mieti ensin, paljonko arviolta tarvitset lainaa remonttiin sekä millä aikataululla haluat maksaa lainan takaisin. Voit vaihdella koron määrää ja katsoa, kuinka se vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Kysy tarjous remonttisi rahoittamiseen jo tänään! Täytä remonttilainahakemus suoraan netissä ja kysy meiltä tarjous. Tarkempia lisätietoja pääset täyttämään klikkaamalla Hae lainaa -nappia. Voit täyttää tiedot nopeasti muutamassa minuutissa. Tarjouksen kysyminen on ilmaista – miksi et siis hoitaisi hommaa alulle jo tänään? 
 
Lainalaskurista näet hyvin remonttilainan kustannukset kokonaisuutena. Huomioithan, että laskurin antamat tiedot voivat poiketa jonkin verran lopullisen lainasi tiedoista. 

Tahdotko tarjouksen remonttilainasta? Täytä hakemus yllä olevan Tee lainahakemus -napin kautta. .

Remonttiin tarvittava rahoitus konkreettiseksi lainalaskurilla 

Kun remontti on tulossa ajankohtaiseksi, kannattaa tehdä laskelmat remontin kustannuksista. Arvion jälkeen voit remonttilainalaskurillamme laskea lainallesi sinulle sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Lainalaskuri toimii apuna rahoitusmahdollisuuksiesi konkretisoinnissa. Laskuri antaa suuntaviivat, mutta huomioithan, että lopullisen remonttilainasi tiedot määrittyvät lopullisessa lainatarjouksessa. 

Miten haluat lyhentää lainaasi? 

Voit lyhentää lainaasi kolmella eri tavalla: 

Kiinteä tasaerä

Mikäli haluat, että lainan kuukausierät ovat samansuuruisia koko laina-ajan, eikä sinun ole välttämätöntä tietää tarkkaa kokonaislaina-aikaa etukäteen, kiinteä tasaerä voi olla hyvä vaihtoehto. Kiinteässä tasaerässä laina-aika pitenee viitekoron noustessa ja lyhenee viitekoron laskiessa.  

Tasalyhennys

Tasalyhennys voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos haluat nopeasti lyhentää lainaasi ja pystyt maksamaan alussa isompia kuukausieriä. Lainan lyhennykset ovat tasalyhennyksessä nimensä mukaan aina samankokoisia. Sen sijaan kuukausierän koko vaihtelee koron liikkeiden mukaan. Mikäli korkotaso nousee, myös kuukausierät nousevat ja mikäli korkotaso laskee, kuukausierät pienenevät. Kun lainan pääoma pienenee laina-ajan kulumisen myötä, pienenee myös pääomasta maksettavan koron määrä. 

Annuiteettilyhennys

Annuiteetti sopii lyhennysvaihtoehdoksi, jos tahdot tietää kokonaislaina-ajan etukäteen ja maksukykysi kestää korkojen mahdollisen nousun. Annuiteettilainassa kaikki kuukausierät ovat lainan myöntämishetkellä yhtä suuria ja kokonaislaina-aika on samantien tiedossa. Jos korot muuttuvat, muuttuu myös kuukausierä, mutta laina-aika pysyy edelleen samana. 

Jos et ole ihan varma, mikä lyhennystapa sopii sinulle parhaiten, varaa aika keskusteluun laina-asiantuntijamme kanssa.

Onko remontin sijaan edessäsi sittenkin asunnon osto? 

Jos remontoinnin sijaan mietit asunnon ostamista, lue lisää asuntolainalaskuri-sivultamme