Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai tahdotko tehdä keittiöremontin? Rahoita kodin rempat helposti ja joustavasti Säästöpankin remonttilainalla.

check

remonttilaina auttaa pikaisissakin remonttitarpeissasi.

check

Hyödyt verotuksessa, kun maksat taloyhtiön lainan remonttilainalla.

check

RemonttiLaina ja lainan maksuohjelma räätälöidään tilanteeseesi sopivaksi.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Säästöpankin lainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea remonttilainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen. 

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Hae lainatarjous remonttiin etukäteen

Remontit ja ylläpito kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Voit ennakoida lähestyvää remonttia hakemalla Säästöpankin lainatarjouksen. Se ei sido sinua vielä mihinkään. Tarjous taskussasi olet kuitenkin jo askeleen edellä, kun on aika aloittaa työt. Lainatarjouksen voimassaoloajan kerromme sinulle lainaneuvottelun yhteydessä.

Samassa yhteydessä katsomme lainan yksityiskohdat, jotka sovitaan yksilöllisesti sinun tilanteeseesi sopivaksi. Voit myös ottaa vapaaehtoisen lainaturvan ja varmistaa siten lainan takaisinmaksua yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa.

Remonttilainan saamiseksi tarvitset vakuuden. Sellaisena voi toimia esimerkiksi remontoitavana oleva asunto.

Testaa lainasuunnitelmiasi lainalaskurilla

Säästöpankin helpolla lainalaskurilla voit kokeilla erilaisia lainamääriä ja vaihdella niiden laina-aikaa, lyhennystapaa sekä korkoa. Täytä remonttilainahakemus omassa verkkopankissasi tai nettisivujemme kautta. 

Tahdotko keskustella remonttilainasta asiantuntijamme kanssa? Varaa aika tapaamiseen – puhelimessa, konttorilla tai verkossa.

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Edessä vaihto isompaan tai tavoitteena ihan ensimmäinen oma koti? Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

Autolaina

Kun autokuume iskee, kysy meiltä juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös autolainalaskuriin.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Joustoluotto

Remontti, läppäri tai lomamatka – Joustoluotto on jatkuva vararahasto, jolla saat puskuria yllättäviin menoihin ja isompiin kuluihin.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin sijoitusasuntolainalla.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on joustava ratkaisu arjen lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina-aika ja luoton lyhennyserä mitoitetaan sinulle sopiviksi. Kysy lisää paikallisesta Säästöpankistasi.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...