Remonttilaina

Edessä pientä pintaremppaa tai vähän isompikin mylläys? Rahoita kodin remontit helposti ja joustavasti remonttilainalla. Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea myös vakuudetonta kulutusluottoa.

Säästöpankin brändikuva.
check

Remonttilaina ja maksuohjelma muokataan tilanteeseesi sopivaksi.

check

Remontointi nostaa kotisi arvoa.

check

Omille asiakkaillemme myös ilman vakuuksia.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Remontit kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Säästöpankin remonttilainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea lainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen.

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Lue erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, kun pohdit remonttia.

Mistä remontin hinta koostuu?

Remontin hintaa arvioidessasi kannattaa muistaa mm. materiaalit ja työkustannukset.

Näin haet remonttilainaa

  • Jos et vielä ole asiakkaamme, täytä remonttilainahakemus verkkosivuillamme. Muistathan, että remonttilainan saamiseksi sinulla tulee olla tarvittavat vakuudet.
  • Jos olet jo asiakkaamme, tee remonttilainahakemus Säästöpankin mobiili- tai verkkopankissa. Myös Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton hakeminen onnistuu mobiili- ja verkkopankissa.

Remonttilainan vakuudet

Säästöpankki on vastuullinen luotonmyöntäjä: tahdomme varmistaa, että taloutesi kestää lainan ottamisen. Jotta voimme myöntää lainaa henkilöille, jotka eivät vielä ole asiakkaitamme, tarvitset riittävän määrän vakuuksia.

Vaikka toiselta voi tuntua, asiakkaan näkökulmasta luoton myöntämättä jättäminen voi olla myös hyvä päätös. Lue lisää aiheesta Palvelujohtaja Manu Kauppilan haastattelusta.

Vinkki asiakkaillemme: rahoitusta remonttiin nopeasti myös ilman vakuuksia

Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea remontointiin myös vakuudetonta kulutusluottoa 2 000–30 000 euroa mobiili- tai verkkopankissa. Saat kulutusluoton käyttöösi heti, usein jo saman päivän aikana. Jos sinulla on asuntolaina Säästöpankista, saat vakuudettoman kulutusluoton edullisimmin ehdoin.

Mobiilipankissa: Varat > Lainat > Hae kulutusluottoa.
Verkkopankissa: Lainat > Lainahakemus > Haettava laina -alasvetovalikosta Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto.

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14