Remonttilaina

Edessä pientä pintaremppaa tai vähän isompikin mylläys? Hae remonttilainaa. Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea myös vakuudetonta kulutusluottoa nopeasti mobiili- tai verkkopankissa.

Säästöpankin brändikuva.

Remonttilaina ja maksuohjelma muokataan tilanteeseesi sopivaksi.

Remontointi nostaa kotisi arvoa.

Omille asiakkaillemme myös ilman vakuuksia.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Remontit kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Säästöpankin remonttilainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea lainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen.

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Lue erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, kun pohdit remonttia. 

Remonttilainan vakuudet

Säästöpankki on vastuullinen luotonmyöntäjä: tahdomme varmistaa, että taloutesi kestää lainan ottamisen. Jotta voimme myöntää lainaa henkilöille, jotka eivät vielä ole asiakkaitamme, tarvitset riittävän määrän vakuuksia.

Vaikka toiselta voi tuntua, asiakkaan näkökulmasta luoton myöntämättä jättäminen voi olla myös hyvä päätös. Lue lisää aiheesta Manu Kauppilan haastattelusta.

Vinkki asiakkaillemme: rahoitusta remonttiin nopeasti myös ilman vakuuksia

Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea remontointiin myös vakuudetonta kulutusluottoa 2 000–30 000 euroa mobiili- tai verkkopankissa. Saat kulutusluoton käyttöösi heti, usein jo saman päivän aikana. Jos sinulla on asuntolaina Säästöpankista, saat vakuudettoman kulutusluoton edullisimmin ehdoin.

Mobiilipankissa: Varat > Lainat > Hae kulutusluottoa.
Verkkopankissa: Lainat > Lainahakemus > Haettava laina -alasvetovalikosta Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto.