Remonttilaina

Edessä pientä pintaremppaa tai vähän isompikin mylläys? Rahoita kodin remontit helposti ja joustavasti remonttilainalla. Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea myös vakuudetonta kulutusluottoa.

Säästöpankin brändikuva.
check

Remonttilaina ja maksuohjelma muokataan tilanteeseesi sopivaksi.

check

Remontointi nostaa kotisi arvoa.

check

Omille asiakkaillemme myös ilman vakuuksia.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Remontit kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Säästöpankin remonttilainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea lainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen.

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Lue erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, kun pohdit remonttia.

Mistä remontin hinta koostuu?

Remontin hintaa arvioidessasi kannattaa muistaa mm. materiaalit ja työkustannukset.

Näin haet remonttilainaa

  • Jos et vielä ole asiakkaamme, täytä remonttilainahakemus verkkosivuillamme. Muistathan, että remonttilainan saamiseksi sinulla tulee olla tarvittavat vakuudet.
  • Jos olet jo asiakkaamme, tee remonttilainahakemus Säästöpankin mobiili- tai verkkopankissa. Myös Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton hakeminen onnistuu mobiili- ja verkkopankissa.

Remonttilainan vakuudet

Säästöpankki on vastuullinen luotonmyöntäjä: tahdomme varmistaa, että taloutesi kestää lainan ottamisen. Jotta voimme myöntää lainaa henkilöille, jotka eivät vielä ole asiakkaitamme, tarvitset riittävän määrän vakuuksia.

Vaikka toiselta voi tuntua, asiakkaan näkökulmasta luoton myöntämättä jättäminen voi olla myös hyvä päätös. Lue lisää aiheesta Palvelujohtaja Manu Kauppilan haastattelusta.

Vinkki asiakkaillemme: rahoitusta remonttiin nopeasti myös ilman vakuuksia

Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea remontointiin myös vakuudetonta kulutusluottoa 2 000–30 000 euroa mobiili- tai verkkopankissa. Saat kulutusluoton käyttöösi heti, usein jo saman päivän aikana. Jos sinulla on asuntolaina Säästöpankista, saat vakuudettoman kulutusluoton edullisimmin ehdoin.

Mobiilipankissa: Varat > Lainat > Hae kulutusluottoa.
Verkkopankissa: Lainat > Lainahakemus > Haettava laina -alasvetovalikosta Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto.

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Säästöpankin asuntolaina on joustava ja sinulle mitoitettu. Alkuun pääset täyttämällä asuntolainahakemuksen, se ei vielä sido sinua mihinkään. Jos olet jo asiakkaamme, kätevintä on täyttää hakemus verkkopankissa kirjautuneena.

Kulutusluotto

Kulutusluotto antaa sinulle lisäjoustoa pienten ja vähän suurempienkin hankintojen rahoittamiseen. Jos olet asiakkaamme, voit saada kulutusluottoa myös ilman vakuuksia.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Autolaina

Kun autokuume iskee, kysy meiltä juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös autolainalaskuriin.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin sijoitusasuntolainalla.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä. Kysy ensin Kelalta päätös opintolainasta ja täytä sitten opintolainahakemus suoraan omassa verkkopankissasi.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Joustoluotto

Joustoluotto on mukautuva vararahasto. Sovi pankin kanssa sinulle sopiva luottoraja ja siirrä rahaa tilillesi tarpeesi mukaan. Täytä lainahakemus ja merkitse lisätietokohtaan, että tahdot lainan joustoluottona.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...