Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai tahdotko tehdä keittiöremontin? Rahoita kodin rempat helposti ja joustavasti Säästöpankin remonttilainalla.

check

remonttilaina auttaa pikaisissakin remonttitarpeissasi.

check

Hyödyt verotuksessa, kun maksat taloyhtiön lainan remonttilainalla.

check

RemonttiLaina ja lainan maksuohjelma räätälöidään tilanteeseesi sopivaksi.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Säästöpankin lainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea remonttilainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen. 

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Hae lainatarjous remonttiin etukäteen

Remontit ja ylläpito kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Voit ennakoida lähestyvää remonttia hakemalla Säästöpankin lainatarjouksen. Se ei sido sinua vielä mihinkään. Tarjous taskussasi olet kuitenkin jo askeleen edellä, kun on aika aloittaa työt. Lainatarjouksen voimassaoloajan kerromme sinulle lainaneuvottelun yhteydessä.

Samassa yhteydessä katsomme lainan yksityiskohdat, jotka sovitaan yksilöllisesti sinun tilanteeseesi sopivaksi. Voit myös ottaa vapaaehtoisen lainaturvan ja varmistaa siten lainan takaisinmaksua yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa.

Remonttilainan saamiseksi tarvitset vakuuden. Sellaisena voi toimia esimerkiksi remontoitavana oleva asunto.

Testaa lainasuunnitelmiasi lainalaskurilla

Säästöpankin helpolla lainalaskurilla voit kokeilla erilaisia lainamääriä ja vaihdella niiden laina-aikaa, lyhennystapaa sekä korkoa. Täytä remonttilainahakemus omassa verkkopankissasi tai nettisivujemme kautta. 

Tahdotko keskustella remonttilainasta asiantuntijamme kanssa? Varaa aika tapaamiseen – puhelimessa, konttorilla tai verkossa.

Tutustu myös näihin

Hinnaston saat näkyviin kirjoittamalla kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankin nimen ja valitsemalla listalta.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...