Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai tahdotko tehdä keittiöremontin? Rahoita kodin rempat helposti ja joustavasti Säästöpankin remonttilainalla.

Keskustelu_kaksinaista
check

remonttilaina auttaa pikaisissakin remonttitarpeissasi.

check

Hyödyt verotuksessa, kun maksat taloyhtiön lainan remonttilainalla.

check

RemonttiLaina ja lainan maksuohjelma räätälöidään tilanteeseesi sopivaksi.

Remonttilainalla rahoitusta kodin remppoihin

Säästöpankin lainalla pääset nopeasti tuumasta toimeen kodin kunnostuksessa. Voit hakea remonttilainaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai keittiön kaapistojen vaihtamiseen. 

Remonttilaina räätälöidään aina yksilöllisesti. Yhdessä Säästöpankin asiantuntijan kanssa löytyy sinun tilanteeseesi sopiva laina ja maksuohjelma, jolla taloutesi pysyy tasapainossa myös lainaa lyhennettäessä.

Hae lainatarjous remonttiin etukäteen

Remontit ja ylläpito kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Pitämällä huolta kodistasi vaikutat paitsi omaan asumismukavuuteesi, myös asuntosi arvon säilymiseen.

Voit ennakoida lähestyvää remonttia hakemalla Säästöpankin lainatarjouksen. Se ei sido sinua vielä mihinkään. Tarjous taskussasi olet kuitenkin jo askeleen edellä, kun on aika aloittaa työt. Lainatarjouksen voimassaoloajan kerromme sinulle lainaneuvottelun yhteydessä.

Samassa yhteydessä katsomme lainan yksityiskohdat, jotka sovitaan yksilöllisesti sinun tilanteeseesi sopivaksi. Voit myös ottaa vapaaehtoisen lainaturvan ja varmistaa siten lainan takaisinmaksua yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa.

Remonttilainan saamiseksi tarvitset vakuuden. Sellaisena voi toimia esimerkiksi remontoitavana oleva asunto.

Testaa lainasuunnitelmiasi lainalaskurilla

Säästöpankin helpolla lainalaskurilla voit kokeilla erilaisia lainamääriä ja vaihdella niiden laina-aikaa, lyhennystapaa sekä korkoa. Täytä remonttilainahakemus omassa verkkopankissasi tai nettisivujemme kautta. 

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Säästöpankin asuntolaina on joustava ja sinulle mitoitettu. Alkuun pääset täyttämällä asuntolainahakemuksen, se ei vielä sido sinua mihinkään. Jos olet jo asiakkaamme, kätevintä on täyttää hakemus verkkopankissa kirjautuneena.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin sijoitusasuntolainalla.

Autolaina

Kun autokuume iskee, kysy meiltä juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös autolainalaskuriin.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Kulutusluotto

Kulutusluotto antaa sinulle lisäjoustoa pienten ja vähän suurempienkin hankintojen rahoittamiseen. Jos olet asiakkaamme, voit saada kulutusluottoa myös ilman vakuuksia.

Lainaturva

Säästöpankki Balanssi -lainaturvan avulla huolehdit lainan takaisinmaksusta ennakkosuunnitelman mukaisesti. Silloinkin, jos jotain ikävää tapahtuu.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Joustoluotto

Joustoluotto on mukautuva vararahasto. Sovi pankin kanssa sinulle sopiva luottoraja ja siirrä rahaa tilillesi tarpeesi mukaan. Täytä lainahakemus ja merkitse lisätietokohtaan, että tahdot lainan joustoluottona.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan ja valitset haluamasi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14
...