Aito ja oikea Porin torin laidalla.

Helposti lähestyttävä, rehdisti paikallinen ja asiakkaiden rakastama. Sellainen on Aito Säästöpankki Porin torin laidalla. Tervetuloa asiakkaaksemme! Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa aika tapaamiseen.

Miksi juuri sinun kannattaa valita aito ja alkuperäinen Aito Säästöpankki?
  • Meillä sinulle vastaa aina ihminen. Oman kylän tytöt ja pojat, joille löydät suorat puhelinnumerot, ja jotka tuntevat Porin kulmat.

  • Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä - liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon! Henkilöasiakkaidemme suosittelua ja tyytyväisyyttä mittaava NPS oli elokuussa yli 90.

  • Kiitosta saaneet turvalliset ja toimivat digipalvelut (EPSI Rating, Pankki ja rahoitus 2021).

  • Laaja asiantuntijaverkosto. Asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi yli 130 henkilö-, yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden talouden asiantuntijaa, koski asiasi sitten päivittäisasiointia, rahoitusta, säästämistä, sijoittamista, varainhoitoa, Yksityispankkia tai lakipalveluja.

  • Saat meiltä kokonaisvaltaista talouden valmennusta. Maksuttomassa Oman talouden tuokiossa saat näkymän taloutesi eri osa-alueisiin nyt ja tulevaisuudessa.

  • Toimintamme tarkoitus ei ole voiton maksimointi, vaan taloudellinen ja paikallinen hyvinvointi. Tuloksemme ei kilahda kasvottomien osakkeenomistajien taskuun, vaan asiakkaiden ja porilaisten parhaaksi.

  • Olemme osa Suomen vanhinta pankkiryhmää. Tänä vuonna 200-vuotissyntymäpäiväänsä juhlistavaan Säästöpankkiryhmään kuuluvat Aito Säästöpankin lisäksi Avain Säästöpankki, Helmi Säästöpankki, Koivulahden Säästöpankki, Lammin Säästöpankki, Liedon Säästöpankki, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki, Mietoisten Säästöpankki, Myrskylän Säästöpankki, Nooa Säästöpankki, Närpiön Säästöpankki, Someron Säästöpankki, Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta, Säästöpankki Optia, Säästöpankki Sinetti, Tammisaaren Säästöpankki ja Ylihärmän Säästöpankki.

...