Kiikoisten Säästöpankki sulautuu Huittisten Säästöpankkiin

Huittisten Säästöpankki ja Kiikoisten Säästöpankki ovat sopineet sulautumisesta, jossa Kiikoisten Säästöpankki sulautuu Huittisten Säästöpankkiin. Sulautuminen tullaan toteuttamaan kevään 2019 aikana ja sillä pyritään turvaamaan ja laajentamaan pankkipalveluiden tarjontaa erityisesti Kiikoisten Säästöpankin toiminta-alueella Sastamalassa, Porissa, Ulvilassa ja Kokemäellä.

Kiikoisten Säästöpankki sulautuu Huittisten Säästöpankkiin
Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti ja Kiikoisten Säästöpankin toimitusjohtaja Sami Iltanen katsovat avoimin ja odottavaisin mielin tulevaan, kun paikallispankit yhdessä vahvistavat asemiaan Satakunnassa ja Lounais-Pirkanmaalla. Kuva: Tyrvään Sanomat

- Pankki- ja rahoitusalan muutosvauhti kiihtyy lähivuosina, sillä kuluttajien käyttäytyminen ja tarpeet muuttuvat yhä nopeammin. Toisaalta tiukentuva sääntely ja valvonta sekä kehittämisinvestoinnit digitalisaatioon haastavat pankkien liiketoimintaa tulevaisuudessa entistä enemmän. Turvataksemme kattavat pankkipalvelut asiakkaillemme tulevaisuudessa, katsoimme, että aika sulautumiselle on nyt otollinen, toteaa Kiikoisten Säästöpankin toimitusjohtaja Sami Iltanen, joka siirtyy vastaamaan Huittisten Säästöpankin yritys- ja maatalousasiakasliiketoiminnasta. 

- Huittisten Säästöpankin arvomaailma ja tapa toimia ovat kanssamme suurelta osin yhteneväiset. Lisäksi pankin liiketoiminnan laajuus, tuloksentekokyky ja ydinvakavaraisuus ovat tasolla, jonka myötä voimme katsoa turvallisesti tulevaisuuteen, Iltanen lisää.

Sulautumisen seurauksena Kiikoisten Säästöpankin kaikki asiakkuudet siirtyvät Huittisten Säästöpankkiin ja asiakkaiden palvelut jatkuvat automaattisesti ennallaan. Myös kaikki Kiikoisten Säästöpankin työntekijät siirtyvät Huittisten Säästöpankin työntekijöiksi.

- Sulautuminen mahdollistaa pankkipalveluiden tasonnoston Kiikoisten Säästöpankin toimialueella. Erityisesti alueen maatalous- ja yritysasiakkaiden rahoitusmahdollisuudet kasvavat, varainhoito- ja lakipalvelut tulevat osaksi palveluvalikoimaa ja laadukkaat päivittäisasioinnin palvelut voidaan turvata alueella vuosiksi eteenpäin, kertoo Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti.

- Sulautuminen vahvistaa asemiamme Porissa, Ulvilassa sekä Sastamalan seudulla. Kiikoisten konttorin sulkeminen ei myöskään ole suunnitelmissa, päättää Alarautalahti.

Sulautumisen jälkeen Kiikoisten Säästöpankin asiakkaita palvelee lähes 60 Huittisten Säästöpankin henkilöasiakas-, varallisuudenhoito- sekä yritys- ja maatalousliiketoimintojen asiantuntijaa Kiikoisissa, Sastamalassa, Huittisissa, Porissa, Eurassa ja Säkylässä.

Lisätietoja
Toivo Alarautalahti Sami Iltanen
toimitusjohtaja toimitusjohtaja
Huittisten Säästöpankki         Kiikoisten Säästöpankki
p. 044 560 5108 p. 040 835 2455


Kun tahdot pankkisuhteeltasi enemmän, varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen ja löydämme yhdessä tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden.

 
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista