Muutoksia Aito Säästöpankin konttori- ja palveluverkostossa

Pankkiasiointi on muuttunut viime vuosina nopeasti: tänä päivänä lähes kaikki arjen pankkiasiat ja jopa neuvottelut hoituvat kätevästi verkossa. Vain hyvin harva asia vaatii enää konttorissa käyntiä. Lähes 80 % kaikesta maksamisesta tehdään nyt täysin kontaktittomasti, esimerkiksi maksukortilla, älypuhelimella tai -kellolla. Tästä johtuen käteisen rahan tarve on yleisesti vähentynyt. Kassapalveluja käyttää enää vain 5,9 % Aito Säästöpankin kaikista asiakkaista.

Vastataksemme asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin keskitämme voimavarojamme ajanvarauksella saataviin palveluihin sekä päivitämme konttori- ja palveluverkostoamme. Yhdistämme heinä-elokuussa viiden konttorin palvelut lähikonttoreihin ja keskitämme kassapalvelut pankin maakuntakonttoreihin, missä myös suurin osa kassapalveluja edelleen käyttävistä asiakkaistamme asuu.

Muutokset konttoriverkostossa

 • Isonkyrön konttori yhdistyy Kauhavan konttoriin 11.7.2022 alkaen. Jatkossa lähin palveleva konttori on Kauhava tai Seinäjoki. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Kauhava.
 • Kiikoisten konttori yhdistyy Sastamalan konttoriin 11.7.2022 alkaen. Jatkossa lähin palveleva konttori on Sastamala tai Huittinen. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Huittinen.
 • Valkeakosken konttori yhdistyy Lempäälän konttoriin 15.8.2022 alkaen. Jatkossa lähin palveleva konttori on Lempäälä tai Pälkäne. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Pälkäne.
 • Säkylän konttori yhdistyy Huittisten konttoriin 15.8.2022 alkaen. Jatkossa lähin palveleva konttori on Eura tai Huittinen. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Huittinen.
 • Ylihärmän konttori yhdistyy Kauhavan konttoriin 11.7.2022 alkaen. Jatkossa lähin palveleva konttori on Kauhava tai Seinäjoki. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Kauhava.

Muutokset palveluverkostossa

 • Euran konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Huittinen.
 • Hämeenkyrö Kyröskosken konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Ikaalinen. Kyröskosken konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna torstaisin klo 10–13.
 • Kangasalan konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Pälkäne. Kangasalan konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10–13.
 • Nokian konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähimmät käteisen rahan palveluja tarjoavat konttorit ovat Ikaalinen ja Huittinen. Nokian konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–13.
 • Pirkkalan konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Pälkäne.
 • Porin konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Huittinen. Porin konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna maanantaisin klo 10–13.
 • Sastamalan konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähimmät käteisen rahan palveluja tarjoavat konttorit ovat Huittinen ja Ikaalinen. Sastamalan konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10–13.
 • Seinäjoen konttorin kassapalvelut päättyvät 8.7.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähin käteisen rahan palveluja tarjoava konttori on Kauhava. Seinäjoen konttoriin avataan 11.7. infopiste, joka on avoinna keskiviikkoisin klo 10–13.
 • Ylöjärven konttorin kassapalvelut päättyvät 12.8.2022. Jatkossa konttorissa palvellaan neuvontapalveluasioissa ajanvarauksella. Lähimmät käteisen rahan palveluja tarjoavat konttorit ovat Ikaalinen ja Huittinen. Ylöjärven konttoriin avataan 15.8. infopiste, joka on avoinna tiistaisin klo 10–13. 

Kassapalvelusta käteistä rahaa

Kassapalveluissa palvelemme käteisen rahan nostoon ja tallettamiseen, laskujen maksuun, verkko- ja mobiilipankin sekä maksukortin käyttöön liittyvissä asioissa. Kassalta saat myös apua esimerkiksi lukkiutuneiden verkkopankkitunnusten kanssa.

Kassapalvelut palvelevat ilman ajanvarausta 15.8. alkaen seuraavissa konttoreissa:

 • Pälkäne: keskiviikkoisin klo 10–13 ja 13.30–16.30
 • Ikaalinen: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–15
 • Huittinen: tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–13
 • Kauhava: maanantaisin ja torstaisin klo 10–13 (Huom! Muutos voimassa 11.7. alkaen)

Muistathan myös, että voit nostaa maksukortilla käteistä:
- K-ruokakaupoista, Neste K-liikenneasemilta ja R-Kioskeilta ostosten yhteydessä
- Otto.-automaateilta ja Nosto-automaateilta.
TalletusOtto ja OttoPlus –automaateilla voit myös tallettaa käteistä.

Infopisteestä apua palvelujen käyttöön – vain käteinen raha puuttuu

Infopisteissä palvelemme verkko- ja mobiilipankin sekä maksukortin käyttöön liittyvissä asioissa. Infopisteellä voit maksaa myös laskuja, ja infosta saat apua esimerkiksi lukkiutuneiden verkkopankkitunnusten kanssa. Huomaathan, että infopisteissä ei käsitellä käteistä rahaa.

Infopisteet palvelevat ilman ajanvarausta 15.8. alkaen seuraavissa konttoreissa:

 • Hämeenkyrö Kyröskoski: torstaisin klo 10–13
 • Kangasala: tiistaisin ja torstaisin klo 10–13
 • Nokia: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–13
 • Pori: maanantaisin klo 10–13
 • Sastamala: tiistaisin ja torstaisin klo 10–13
 • Seinäjoki: keskiviikkoisin klo 10–13 (Huom! Muutos voimassa 11.7. alkaen)
 • Ylöjärvi: tiistaisin klo 10–13

Syksyllä Tampereen keskustaan aukeavaan Hämeenkadun konttoriin avataan myös infopiste, joka palvelee ilman ajanvarausta joka arkipäivä klo 10–16.30. Hämeenkadun konttorin avautumiseen saakka infopiste palvelee Sammonkadun konttorissa maanantaisin ja torstaisin klo 10–13 ja 14–16.30. 

Henkilökohtaista neuvontaa ajanvarauksella

Palvelemme myös jatkossa tuttuun tapaan ajanvarauksella kaikissa konttoreissamme: Eurassa, Ikaalisissa, Hämeenkyrö Kyröskoskella, Huittisissa, Kangasalla, Kauhavalla, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Porissa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Seinäjoella, Tampereella ja Ylöjärvellä.

Kun tahdot keskustella taloudestasi tai pankkiasioittesi hoidosta kaikessa rauhassa, varaa aika osoitteessa saastopankki.fi/ajanvaraus. Palvelemme sinua ajanvarauksella ma-to klo 8-20 ja pe klo 10-16.30. Ajanvarauksella palvelemme sinua esimerkiksi laina-asioihin, säästämiseen, varallisuudenhoitoon, lainopillisiin palveluihin ja yritysasioihin liittyen.

Lisätietoja muutoksista saat asiakaspalvelustamme, puh. 010 311 6400 (Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä)

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista