Aito Säästöpankki avaa uuden konttorin Tampereen Hämeenkadulle

Aito Säästöpankki avaa loppukesästä uuden, modernin pankkikonttorin Tampereen Hämeenkadulle. Uuden konttorin tiloista löytyvät asuntorahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen sekä päivittäisasioinnin asiantuntijat, yrityspankki, yksityispankki, lakipalvelut sekä pankin hallintoa.

Säästöpankin brändikuva
Havainnekuva uudesta konttorista. Kuva: Suunnittelemo Oy

- Lähdimme rakentamaan toimitiloja, jotka tarjoavat ensiluokkaiset puitteet asiakaskohtaamisille, tapahtuvat ne sitten kasvokkain tai digitaalisesti. Panostamme niin asiakkaiden kuin henkilöstön viihtyvyyteen, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Monikäyttöisiä ja rauhallisia tiloja

Korkealaatuinen asiakaskokemus edellyttää korkealaatuista työntekijäkokemusta. Niin pankkiasiointi kuin pankkityökin ovat parhaillaan murroksessa. Käteisen rahan sijaan pankista etsitään nyt erityisosaamista, räätälöityjä rahoitus- ja varallisuudenhoidon ratkaisuja sekä tukea oman talouden hallintaan ja taloudelliseen hyvinvointiin.

- Yleisen viihtyvyyden lisäksi panostamme tilojen muunneltavuuteen ja esimerkiksi akustiikkaan. Hybridityön myötä tilojen pitää palvella erilaisia käyttäjiä. Tarvitsemme monikäyttöisiä ja rauhallisia työskentelytiloja esimerkiksi jatkuvasti suosiotaan kasvattavia verkkotapaamisia varten, Ahonen kuvailee.

Kohti viiden tähden keskustaa

Myös uusien toimitilojen sijainti ratikkapysäkin välittömässä läheisyydessä, aivan rautatieaseman tuntumassa miellyttää. Uusi konttori sijoittuu Hämeenkadun ja Tuomiokirkonkadun kulmaan.

- Alue kuuluu Tampereen kaupungin Viiden tähden keskusta –kehittämisohjelman piiriin. Tuomiokirkonkadun uutta kävelykatua pitkin siirrytään esimerkiksi nauttimaan Nokia Arenan monipuolisesta tapahtumatarjonnasta. Uuden sijainnin myötä paikallinen näkyvyytemme paranee, Ahonen iloitsee.

Aito Säästöpankki toimii tällä hetkellä Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Kesäkuun kynnyksellä on yhdistymissuunnitelmien toteutuessa edessä laajentuminen Etelä-Pohjanmaalle.

- Konttorin sijainti muutaman kymmenen metrin päässä rautatieasemasta mahdollistaa työntekijöidemme sujuvan liikkumisen muun muassa Porin ja Seinäjoen suuntiin. Ja jatkossa nykyisten ja tulevien työntekijöidemme on entistä helpompi taittaa myös päivittäistä työmatkaansa ympäristöystävällisesti junalla, Ahonen toteaa.

Hervannan konttori säilyy

Uudet tilat modernisoidaan varta vasten Aito Säästöpankkia varten, ja remontin on tarkoitus valmistua loppukesästä. Hämeenkadulle siirtymisen yhteydessä pankki luopuu konttoreistaan Kauppakadulla, Sammonkadulla ja Lielahdessa. Hervannan konttorin palvelut säilyvät ennallaan.

Aito Säästöpankin uusi konttori sijaitsee Kiinteistö Oy Kauppa-Tammerin toisessa kerroksessa, osoitteessa Hämeenkatu 5. Tilan omistaa AulisCap Oy ja Aito Säästöpankki on tiloissa vuokralla.

Lisätietoja:
Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | Aito Säästöpankki | 050 407 0334 | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | @PankkiPirkko

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista