Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki suunnittelevat yhdistymistä

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki suunnittelevat yhdistymistä. Suunnitelman mukaan yhdistyminen tullaan toteuttamaan kevään 2020 aikana. Yhdistyminen vahvistaa entisestään pankkipalvelujen saatavuutta ja kehittämistä eri kanavissa, asiantuntijoiden osaamisen kehittämistä ja laadukasta asiakaskokemusta sekä liiketoiminnan kannattavaa kasvua Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Aito Säästöpankin toimialue suunnitteilla olevan yhdistymisen jälkeen.

Voimavarojen yhdistäminen luo leveämmät hartiat toimintamme kehittämiselle, tarjoten entistä paremmat lähtökohdat asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin vastaamiseksi. Tahdomme tarjota asiakkaillemme erikoisosaamista ja entistä laajemman palveluvalikoiman, kaikissa palvelukanavissa. Meillä on pitkät perinteet maatalous- ja yritysasiakkaiden rahoittamisesta. Yhdistymisen myötä myös nämä mahdollisuudet laajenevat entisestään, toteaa Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti.

Uuden pankin nimi on Aito Säästöpankki Oy ja pankkien yhdistyttyä Huittisten Säästöpankin asiakkaat jatkavat Aito Säästöpankin asiakkaina. Myös yhdistyvien pankkien asiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan. Pankin toimitusjohtajana jatkaa nykyinen toimitusjohtaja Pirkko Ahonen, hallituksen puheenjohtaja tulee Huittisten Säästöpankista. Pankin palveluksessa jatkaa myös Toivo Alarautalahti.

Yhdistyminen muodostaa meistä asiakasmäärältään toiseksi suurimman Säästöpankin Suomessa. Yhdistyminen ei vaikuta asiakkaidemme palveluihin, esimerkiksi tilinumeroihin, pankkikortteihin tai muihin palveluihin. Pyrimme jatkossakin siihen, että Säästöpankki on aktiivisesti edistämässä kaikkien konttoripaikkakuntiemme ja niiden asukkaiden taloudellista hyvinvointia”, päättää Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Yhdistymisen jälkeen henkilö-, varallisuudenhoidon-, yritys- ja maatalousasiakkaita sekä lainopillisia palveluita tarvitsevia asiakkaita palvelevat pankin yli 100 asiantuntijaa Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.

Lisätietoja

Pirkko Ahonen                                                                                          
toimitusjohtaja                                       
Aito Säästöpankki                                   
050 407 0334                                            

Aito Säästöpankki Oy on valtakunnalliseen Säästöpankkiryhmään kuuluva paikallinen säästöpankki. Pankki palvelee sulautumisen jälkeen asiakkaitaan 15 kunnan alueella Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Asiakkaita on n. 72 000, pankin tase on n. 1,1 mrd. €, luotonanto n. 1,1 mrd. € ja pankin hallinnoimat asiakasvarat lähes 1,4 mrd. €. Pankin tehtävänä on edistää säästämistä sekä asiakkaiden ja koko toimialueen taloudellista hyvinvointia tarjoamalla henkilökohtaista talouden valmennusta ja sujuvaa pankkipalvelua kanavasta, ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Aito Säästöpankki

Ajankohtaista