Ei niin rikasta, ettei apua tarvitse.

Ylihärmän Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyivät 1.6.2022. Palvelemme sinua yli 130 säästöpankkiirin voimin Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Kun tarvitset nopean asuntolainapäätöksen, apua varallisuudenhoidossa tai sparrausta yritysasioissa, me autamme.
Säästöpankin brändikuva

entistä suurempi asiantuntijajoukko taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtimassa

laajemmat mahdollisuudet paikallisten yritysten investointien ja kasvun rahoittamiseen

hyviä tekoja sinun ja koko ympäröivän yhteisön hyvinvointia edistämään

Ylihärmän Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyivät 1.6.2022. Syntyi pankki, joka palvelee eteläpohjalaisia, pirkanmaalaisia ja satakuntalaisia paikallisesti, asiantuntevasti ja entistä suuremmalla sydämellä. Palvelemme sinua nimellä Aito Säästöpankki.

Aito Säästöpankissa taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtii entistä suurempi asiantuntijoiden joukko; käytettävissäsi ovat myös yksityispankin ja yrityspankin palvelut sekä lakipalvelut. Meillä on aiempaa laajemmat mahdollisuudet myös paikallisten yritysten investointien ja kasvun rahoittamiseen. Kaikki talouttasi koskevat päätökset tehdään paikallisesti, lähellä sinua.

Olemme koonneet alle tietoa yhdistymisestä ja sen vaikutuksista. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin laitathan meille yhteydenottopyynnön.

Perusasiat eivät muutu

Pankkien yhdistyminen ei edellytä kummankaan pankin asiakkailta toimenpiteitä. Palvelusi jatkuvat kuten ennenkin. Tilinumerot, pankkikortit, verkkopalvelut, luotot, rahastot, säilytykset ja muut palvelut säilyvät ennallaan. Yhdistyminen ei vaikuta myöskään talletussuojaan. Asiakkaan Säästöpankkien yhteenliittymään kuuluvissa säästöpankeissa olevat talletukset on suojattu yhteensä enintään 100 000 euroon asti.

Yhdistyminen lisää asiointimahdollisuuksiasi. Voit hoitaa pankkiasioitasi kaikissa Aito Säästöpankin toimipisteissä Etelä-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa sekä käyttää pankin digitaalisia palveluja, esimerkiksi mobiilipankkia ja verkkotapaamista.

Asiakaspalvelunumero henkilöasiakkaille muuttui

1.6. alkaen henkilöasiakkaita palvellaan Aito Säästöpankin asiakaspalvelun numerossa 010 311 6400*. Myös säästöpankkiiriemme suorat numerot muuttuivat; ne löydät nettisivuiltamme. Yritysasiakkaita palvellaan numerossa 010 773 6725*. Nettisivumme ja kaikkien konttorien ja henkilökuntamme yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.saastopankki.fi/aito.

Ylihärmän Säästöpankin sosiaalisen median kanavat yhdistyvät Aito Säästöpankin sosiaalisen median kanaviin kesäkuun aikana. Löydät meidät jatkossa nimellä Aito Säästöpankki niin FacebookistaTwitteristäInstagramista kuin LinkedInistäkin. Tervetuloa seuraamaan meitä! 

Ylihärmän Säästöpankki Säästöpankkisäätiöksi

Pankkien yhdistymisen yhteydessä Ylihärmän Säästöpankki muuttui Säästöpankkisäätiöksi, ja Ylihärmän Säästöpankkisäätiöstä tulee Aito Säästöpankki Oy:n yksi osakkeenomistaja yhdessä Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöiden kanssa. Säätiö jatkaa Säästöpankkiaatteen edistämistä pääpainona entisen Ylihärmän Säästöpankin toimialue.

Aiemmin Ylihärmän Säästöpankki on jakanut vuosittain osan voittovaroistaan hyväntekeväisyyteen, jatkossa tätä työtä jatkaa Ylihärmän Säästöpankkisäätiö tukien avustuksin ja apurahoin Etelä-Pohjanmaan alueen elinvoimaisuutta, hyvinvointia ja taloudellista kehitystä. 

Toimitusjohtajaksi Pirkko Ahonen

Aito Säästöpankin toimitusjohtajana jatkaa Pirkko Ahonen. Pankin kotipaikka on Huittinen.

Aiheesta julkaistut tiedotteet:

Palvelukatko on päättynyt (julkaistu 5.6.2022)

Palvelukatko 5.6.2022 (julkaistu 1.6.2022)

Aito Säästöpankin lippu liehuu nyt myös Etelä-Pohjanmaalla (julkaistu 1.6.2022)

Yhdistymiselle lopullinen vahvistus Ylihärmän Säästöpankin isänniltä (julkaistu 16.3.2022)

Aito Säästöpankki ja Ylihärmän Säästöpankki suunnittelevat yhdistymistä (julkaistu 21.1.2022)

 

*Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.