Suuremmalla sydämellä

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyvät keväällä 2020. Palvelemme sinua jatkossa entistä suuremmalla sydämellä - yli 100 säästöpankkiirin voimin 15 kunnan alueella Satakunnassa ja Pirkanmaalla!
Aito Säästöpankki
check

entistäkin parempia henkilökohtaisia ja digitaalisia kohtaamisia sinulle

check

hyviä tekoja sinun ja koko ympäröivän yhteisön hyvinvointia edistämään

check

paikalliset kumppanit apunasi esimerkiksi asunnon myynnissä ja yrityksen vakuutusratkaisuissa 

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki yhdistyvät keväällä 2010. Syntyy pankki, joka on paikallinen, turvallinen, asiantunteva ja asiakkaiden saatavilla. Pankki, joka palvelee pirkanmaalaisia ja satakuntalaisia entistä suuremmalla sydämellä.

Olemme koonneet alle tietoa yhdistymisestä ja sen vaikutuksista. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin laitathan meille yhteydenottopyynnön.

Päivitämme sivua yhdistymisen edetessä ja tiedotamme asiakkaitamme etukäteen esimerkiksi mahdollisista palvelukatkoista.

Perusasiat eivät muutu

Pankkien yhdistyminen ei edellytä kummankaan pankin asiakkailta toimenpiteitä.  Palvelusi jatkuvat kuten ennenkin. Tilinumerot, pankkikortit, verkkopalvelut, luotot, rahastot, säilytykset ja muut palvelut säilyvät ennallaan. Yhdistyminen ei vaikuta myöskään talletussuojaan. Asiakkaan Säästöpankkien yhteenliittymään kuuluvissa säästöpankeissa olevat talletukset on suojattu yhteensä enintään 100 000 euroon asti.

Yhdistyminen lisää asiointimahdollisuuksiasi. Voit jatkossa hoitaa pankkiasioitasi kaikissa Aito Säästöpankin 20 toimipisteessä 15 kunnan alueella sekä käyttää pankin digitaalisia palveluja. 

Asiakaspalvelunumero henkilöasiakkaille muuttuu - suorat numerot säilyvät ennallaan

1.6. alkaen henkilöasiakkaita palvellaan Aito Säästöpankin asiakaspalvelun numerossa 010 311 6400*. Muut puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Yritysasiakkaita palvellaan numerossa 010 773 6725*. Nettisivumme ja kaikkien konttorien ja henkilökuntamme yhteystiedot löytyvät yhdistymisen jälkeen osoitteesta www.saastopankki.fi/aito.

Huittisten Säästöpankin sosiaalisen median kanavat yhdistetään Aito Säästöpankin sosiaalisen median kanaviin. Yhdistymisen jälkeen löydät meidät jatkossa nimellä Aito Säästöpankki niin Facebookista, Twitteristä, Instagramista, You Tubesta kuin LinkedInistäkin. Tervetuloa seuraamaan meitä!

Huittisten Säästöpankin konttorit suljettuina perjantaina 29.5.2020

Huittisten Säästöpankin kaikki konttorit (Eura, Huittinen, Kiikoinen, Pori, Sastamala ja Säkylä) ovat suljettuina perjantaina 29.5.2020 laiteasennusten johdosta. Palveluissa saattaa olla katkoksia myös 30.5-1.6.2020 välisenä aikana. Tiedotamme mahdollisista palvelukatkoksista tarkemmin kevään kuluessa.

Huittisten Säästöpankki Säästöpankkisäätiöksi

Pankkien yhdistymisen yhteydessä Huittisten Säästöpankki muuttuu Säästöpankkisäätiöksi, ja Huittisten Säästöpankkisäätiöstä tulee Aito Säästöpankki Oy:n suurin osakkeenomistaja. Säätiö jatkaa Säästöpankkiaatteen edistämistä pääpainona entisen Huittisten Säästöpankin toimialue. Aiemmin Huittisten Säästöpankki on jakanut vuosittain osan voittovaroistaan hyväntekeväisyyteen, jatkossa tätä työtä jatkaa säätiö jakaen apurahoja ja avustuksia Huittisten Säästöpankin alueella.

Yhdistymisen jälkeen Aito Säästöpankin omistavat Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöt.

Toimitusjohtajaksi Pirkko Ahonen

Aito Säästöpankin toimitusjohtajana jatkaa Aito Säästöpankin nykyinen toimitusjohtaja Pirkko Ahonen. Huittisten Säästöpankin nykyinen toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti toimii toimitusjohtajan varana. Pankin kotipaikka on Huittinen.

Aiheesta julkaistut tiedotteet:

Aito Säästöpankin ja Huittisten Säästöpankin yhdistyminen etenee (julkaistu 6.3.2020)

Huittisten Säästöpankki ja Aito Säästöpankki suunnittelevat yhdistymistä (julkaistu 18.11.2019)

 

*Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.