Avain Säästöpankin Hyviä tekoja –lahjoitukset 2020

Vastuullisuus näkyy Säästöpankkiryhmässä esimerkiksi vuosittaisena Hyviä tekoja -kampanjana. Tämän vuoden lahjoituskohteiksi valikoituivat Himangan seivästalli Kalajoelta sekä Palvelutalo Iltarusko Kaustisilta.

Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin.

Vuoden 2020 Hyviä tekoja –äänestys on päättynyt tämän vuoden osalta. Ehdotuksia kampanjan lahjotuskohteiksi tuli mukavasti. Iso kiitos kaikille ehdotuksista ja äänistä!

Valitsimme ehdotusten joukosta kaksi kohdetta, joita kumpaakin halusimme tukea 800 eurolla. Tänä vuonna Hyviä tekoja –lahjoitukset kohdistuivat Himangan seivästallille Kalajoella ja Palvelutalo Iltaruskolle Kaustisella.

Palvelutalo Iltarusko, Kaustinen

Iltarusko sai mm. seuraavan perustelun: ’’Virkistystoimintaa vanhuksille, siellä on kovin vähän mitään toimintaa heille. Esim. Voisi kustantaa parempi kuntoisille pienen retken jonnekin tai jonkun porukan soittamaan heille säännöllisesti.’’ 

Hyviä tekoja -lahjoituksen luovutus Palvelutalo Iltaruskolle.

Hyviä tekoja 2020 –lahjoituksen luovutus Palvelutalo Iltaruskolle.
 

Himangan seivästalli, Kalajoki

Perustelu Kalajoen kohteelle: ’’Himangan seivästalli on perustettu virallisesti 2020 alkuvuodesta mutta toiminta on ollut jo käynnissä useamman vuoden. Seivästallin hyppääjät ovat eri-ikäisiä ja edustavat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen eri seuroja. Tuloskehityksen myötä hyppäämiseen käytettävät seipäät jäävät jossakin vaiheessa löysiksi ja hyppääjillä tulee olla aina valmiina uusi seiväs seuraavia korkeuksia varten. Näihin hankintoihin ja harjoittelun mahdollistamiseen sekä kisamatkoihin Himangan seivästalli tarvitsee tukea.’’

 Hyviä tekoja -lahjoituksen luovutus Himangan seivästallille.

Hyviä tekoja –lahjoituksen luovutus Himangan seivästallille.  

 
Lahjoitukset ovat osa Säästöpankkien perinteistä ja vuosittaista Hyviä tekoja -kampanjaa, jossa Säästöpankit jakavat valtakunnallisesti voittovarojaan paikallisille tahoille ja toimijoille. Suomalaisten yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvoinnin turvaaminen on kuulunut Säästöpankin perustehtäviin aina pankin perustamisvuosista lähtien. Lue lisää Säästöpankkien hyvistä teoista.

Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista