Helmi Säästöpankin Padasjoen konttori muuttaa

Varmistamme toimintojemme pysyvyyden Padasjoella.

Tulemme siirtymään Padasjoella tämän vuoden aikana Keskustiellä sijaitsevista tiloista pankin omistamaan kiinteistöön K-Market Ruokapadan yhteyteen. Muuton taustalla on asiakasvirtojen keskittyminen kauppojen läheisyyteen ja pankin kyky vastata paremmin muuttuneeseen asiakaskysyntään.

Olemme jatkossakin vahvasti läsnä Padasjoella keskittyen laajempien palveluaikojen myötä entistä enemmän asiantuntijapalveluihin. Pankille tullaan rakentamaan nykyistä asiakaskysyntää paremmin vastaavat toimitilat sinne, missä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat luontaisesti liikkuvat.

Käteistä on jatkossa saatavilla Otto ja Nosto –automaateista sekä K-kaupasta ja R-Kioskeilta ostosten yhteydessä. Autamme asiakkaita henkilökohtaisesti löytämään vaihtoehtoiset tavat hoitaa käteisen rahan tarpeet ja laskunmaksu muutoin kuin pankin kassapalveluissa.

Muuton aikataulu tulee täsmentymään syksyn aikana, mutta tavoitteena on palvella asiakkaita uusissa tiloissa tutuksi tulleen henkilökunnan voimin tämän vuoden loppuun mennessä.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista