Säästöpankki Optia on mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä 30.000 euron lahjoituksella

Hyvä joulumieli -keräyksessä mukana

Toivotamme rauhallista joulua ja iloa vuodelle 2022

Tänä vuonna ohjaamme joulumuistamisemme Hyvä Joulumieli -keräykseen. Lahjoitamme keräykseen 30 000 euroa, jolla mahdollistamme 70 euron arvoisten ruokalahjakorttien hankkimisen lähes 430 vähävaraiselle lapsiperheelle toimialueellamme. 

Hyvä Joulumieli -keräys

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. 

Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

Hyvä Joulumieli -lahjakorttia ei voi erikseen hakea. Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja osastot etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä muun muassa paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

Lisää tietoa keräyksestä löydät hyvajoulumieli.fi

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Ajankohtaista