Jussi Kauppinen aloittaa Säästöpankin yritysrahoituspäällikkönä Ylä-Savossa 23.4.2019

Jussi Kauppinen aloittaa Säästöpankin yritysrahoituspäällikkönä Ylä-Savossa 23.4.2019

Jussi Kauppinen, KTM, aloittaa Säästöpankin yritysrahoituspäällikkönä Ylä-Savossa ja Kuopiossa 23.4.2019 alkaen. Jussi Kauppisella on pitkä kokemus pankkialasta.
– Säästöpankki Optia on varsin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja haluan olla osa tätä tarinaa. Pidän Säästöpankin inhimillisestä tavasta kohdata asiakas, kertoo Jussi Kauppinen.

 

Jussi on kotoisin Iisalmesta ja asuu perheensä kanssa tällä hetkellä Kuopiossa.
– Olen paljasjalkainen yläsavolainen ja ollut kontaktissa sinne oikeastaan koko ajan, vaikka olemmekin viimeisen viisi vuotta asuneet naapurissa eli Kuopiossa. Sekä omat vanhempani että appivanhempani asuvat edelleen Iisalmessa, sanoo Kauppinen.

 

Jussi on työskennellyt Ylä-Savon pankkimaailmassa lähes kymmenen vuotta ja hänellä on sieltä paljon positiivisia kokemuksia ja hyviä muistoja.

– Yläsavolainen yrityskenttä on varsin monipuolinen, joten on mahtavaa päästä palvelemaan siellä asiakkaita jälleen pienen tauon jälkeen. Koen, että voin laaja-alaisen kokemukseni, verkostojeni ja Säästöpankin hyvien palveluiden avulla auttaa asiakasta kehittämään omaa liiketoimintaansa, painottaa Kauppinen.

 

Jussi tahtoo tarjota Säästöpankin asiakkaille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.
– Pankkitoiminta on 110 % luottamusbisnestä ja tahdon olla sen luottamuksen arvoinen kumppani. Lisäksi tahdon tuoda asiakassuhteisiin lisää ns. out of the box - tyyppistä rohkeaa ja luovaa ajattelua, jossa hyödynnämme laajasti verkostoja ja yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen, toteaa Kauppinen.

 

Jussi on 41-vuotias ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo Tiia sekä tyttäret, 15-vuotias Aino ja 12-vuotias Helmi, ja kääpiövillakoira Pepper. Jussi harrastaa säännöllisesti liikuntaa ja tällä hetkellä hänen ykköslajeinaan ovat tennis, jalkapallo, laskettelu ja kaukalopallo. 
– Olen myös erittäin kilpailuhenkinen, joten otan mielelläni haasteita vastaan varsinkin urheilupuolella. Lajin saat valita, naurahtaa Kauppinen.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista