Ruth Kivelä rahoituspäälliköksi Jyväskylään

Ruth Kivelä on aloittanut rahoituspäällikkönä Säästöpankki Optiassa Jyväskylässä.

- Säästöpankin tapa kohdata asiakas sopii omaan työskentelytapaani. Inhimillinen, mutkaton, hymyilevä ja rehti asiakaspalvelu istuu omiin arvoihini erinomaisesti. Lopullisen päätöksen työpaikan vaihdosta tein yhteen hiileen puhaltavien uusien työkavereiden tapaamisen jälkeen, kertoo Ruth.

Ruthilla on yli 13 vuoden kokemus rahoitusalalta ja hän onkin pankkialan moniosaaja.

- Olen tutustunut pankkiurani aikana monipuolisesti pankkialan tehtäviin ja tällä alalla nälkä vain kasvaa syödessä. Uusia haasteita olen ottanut aina vastaan uteliaana ja positiivisella asenteella sekä valmiina tekemään paljon töitä tuloksien ja tavoitteiden saavuttamiseksi, Ruth kertoo taustastaan.

Ruth on kotoisin Virosta ja hän on asunut Suomessa yli 20 vuoden ajan.

- Minulla on kaksi aikuista lasta. Vapaa-aikana harrastan liikuntaa eri muodoissa. Hölkkä, hiihto ja jooga ovat tällä hetkellä lempilajejani. Tykkään paljon myös lukemisesta ja aihealueet vaihtelevat kausittain, Ruth toteaa.

Iloinen ja energinen Ruth täydentää loistavasti Jyväskylän säästöpankkiiritiimiä.

-Haluan tuoda omalla läsnäolollani positiivista energiaa ja ottaa vastuuta hyvästä ja avoimesta työilmapiiristä. Olen valmis työskentelemään uudessa työssäni ja on hienoa saada uusia työkavereita ja kokemuksia, Ruth hymyilee.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Ajankohtaista