Outi Nissinen sijoituspäälliköksi Kajaaniin ja Ylä-Savoon

Säästöpankin brändikuva

Outi Nissinen on aloittanut Säästöpankki Optiassa sijoituspäällikkönä Kajaanissa ja Ylä-Savossa. Hän työskentelee sekä henkilö- että yritysasiakkaiden parissa.

- Säästöpankin arvot vastaavat omia arvojani, joten tänne on helppo kotiutua. Myös kivoilla työkavereilla on tärkeä rooli, sillä teemmehän yhdessä työtä asiakkaidemme hyväksi, taustoittaa Outi työpaikan valintaan vaikuttaneita seikkoja.

Outilla on vahva, 13 vuoden kokemus varallisuudenhoidon tehtävistä.
- Säästöpankkiirina tahdon edistää säästäväisyyttä ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Lisäksi panostan työkavereiden väliseen hyvään yhteistyöhön, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme laaja-alaisesti heidän tarpeissaan, Outi kertoo.

Outi on 40-vuotias ja kotoisin Pohjois-Karjalasta. Hän on asunut Kajaanissa lähes 20 vuoden ajan. Outin perheeseen kuuluu puoliso sekä 13 kuukauden ikäinen pojan vesseli.
- Henkilökohtaisessa elämässä perheeni hyvinvointi ja yhdessä vietetty aika ovat minulle tärkeitä, Outi mainitsee. Vapaa-aikana tapaatkin Outin muun muassa lenkkipoluilta koko perheen yhteisen harrastuksen ulkoilun parista.

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista