Tiina-Liisa Liukkonen Säästöpankki Optian hallitukseen 1.1.2019 alkaen

Säästöpankki Optian hallitukseen on nimitetty Tiina-Liisa Liukkonen 1.1.2019 alkaen

Tiina-Liisa Liukkonen (KTM, eMBA) aloittaa Säästöpankki Optian hallituksessa 1.1.2019 alkaen.

- Pankkipalvelut ovat tärkeä osa elinvoimaisen ja kehittyvän yhteiskunnan kivijalkaa. Uskon, että Tiina-Liisa Liukkosen erittäin vahva talousosaaminen täydentää hyvin Säästöpankki Optian hallituksen laaja-alaisuutta ja osaamista. Säästöpankki Optian miesvaltainen hallitus saa samalla naisvahvistusta. Tiina-Liisa Liukkonen on osaltaan ollut kehittämässä merkittävien ylä-savolaisten toimijoiden talousasioita, painottaa Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Tiina-Liisa Liukkonen tulee Eero Mykkäsen tilalle, joka jää ikänsä takia Säästöpankki Optian hallitustyöskentelystä eläkkeelle. 
– Kiitämme Eero Mykkästä arvokkaasta panostuksesta Säästöpankki Optian hallituksessa, kertoo Hilli.

- Säästöpankin tehtävä taloudellisen hyvinvoinnin ja säästäväisyyden edistäjänä on tärkeä asia. Odotan tulevalta hallitustyöskentelyltä paljon, kertoo Tiina-Liisa Liukkonen.

Säästöpankki Optian hallituksen jäsenet 1.1.2019 alkaen
Savolainen Esko Antero, puheenjohtaja
Halonen Eero Juhani, varapuheenjohtaja
Kauhanen Eero Heikki Tapio
Korkiakoski Juha Antero
Liukkonen Tiina-Liisa
Lukkarinen Ilpo Olavi
Määttälä Sanna Katja
Toivanen Heikki Juhani

Tiina-Liisa Liukkosella on vahva 18 vuoden talousosaaminen
Liukkonen on tällä hetkellä Olvi Oyj:n talousjohtaja.  Ennen Olvia Liukkonen on työskennellyt Osuuskauppa PeeÄssän talousjohtajana ja Normet Groupin Group controllerina ja Normet Group Oy:n Finance managerina. Liukkonen on toiminut myös Ernest & Youngin tilintarkastajana, Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulun lehtorina ja Mandatun Yksityispankin rahoitus- ja sijoitusasiantuntijana.

Työtehtäviensä lisäksi Liukkonen on ollut tukemassa Ylä-Savon elinvoimaisuutta monissa alueen luottamustehtävissä kuten Ylä-Savon Nuorkauppakamarissa.

Lisätietoja:
Kalevi Hilli, Säästöpankki Optian toimitusjohtaja, 040 5511 402, kalevi.hilli@saastopankki.fi


Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Ajankohtaista