Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Kainuu-Koillismaa aloittavat yhteistyön

Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Kainuu-Koillismaa aloittavat yhteistyön pankki- ja vakuutuspalveluista yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaille.

Säästöpankki Optia ja Elämänturvayhtiö LähiTapiola Kainuu-Koillismaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön avulla molempien yhtiöiden yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat pankki- ja vakuutuspalveluita oman yritystoimintansa kehittämiseksi ja turvaamiseksi.

Yhteistyön aloittaminen on luontevaa, koska molemmilla yhtiöillä on samankaltaiset toimintaperiaatteet yksilöllisten asiakastarpeiden ja paikallisen elinvoimaisuuden merkityksestä. Molempien yhtiöiden yritys-,  metsä- ja maatalousasiakkaille tarjotaan monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja vakuutuksiin, rahoitukseen ja maksuliikenteeseen. Palvelutarjonnan laajentumisen myötä Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Kainuu-Koillismaa tuottavat entistä yksilöllisimpiä asiakasratkaisuja, joilla on vaikutusta asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja varmistamiseen.  

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi.

- Nyt solmittavalla yhteistyöllä Säästöpankki Optian kanssa me pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin asiakkaidemme paikallisia tarpeita, sanoo LähiTapiola Kainuu-Koillismaan toimitusjohtaja Ulla Sipilä.

LähiTapiola Kainuu-Koillismaan ratkaisuja hyödyntämällä Säästöpankki Optian yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat turvattua laajemmin taloudelliset riskinsä. LähiTapiola Kainuu-Koillismaan osalta yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille ja maatalousyrittäjille tarjottavia talouden palveluita.

- Meillä on huippuosaajia Kainuussa ja Kuusamossa yritysasiakkaidemme apuna. LähiTapiola Kainuu-Koillismaan yhteistyön avulla palveluvalikoimamme vahvistuu entisestään. Pystymme näin ollen tarjoamaan entistä monipuolisempaa asiakaspalvelua eli Säästöpankkikokemusta paikallisille yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaillemme, kertoo Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Lisätietoja:

Ulla Sipilä, toimitusjohtaja, LähiTapiola Kainuu-Koillismaa, 040 352 8425, ulla.sipila@lahitapiola.fi
Kalevi Hilli, toimitusjohtaja, Säästöpankki Optia, 040 5511 402, kalevi.hilli@saastopankki.fi, @KaleviHilli

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...