Säästöpankki Optia

Porrassalmenkatu 15, 50100 MIKKELI

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi Mikkelissä. Meiltä saat nopeat päätökset, yksilölliset ratkaisut, kodikkaat kohtaamiset sekä parasta paikallista asiantuntemusta. Säästöpankkiirimme palvelevat Sinua kaikissa arjen raha-asioissa joustavasti silloin, kun se Sinulle sopii. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja henkilö-, maa- ja metsätalous ja yritysasiakkaiden järkevään vaurastumiseen: päivittäiset raha-asiat, rahoitus, säästäminen, lakipalvelut, sijoittaminen ja varainhoito. #säästöpankkiirijeesaa

Tutustu Mikkelin alueen Sp-Kodin kiinteistönvälittäjiin www.sp-koti.fi/mikkeli

Aukioloajat

Neuvontapalvelut ilman ajanvarausta ti ja to 10–12.30, muina aikoina palvelemme ajanvarauksella. Ei käteisen rahan palveluita.

Neuvontapalvelut ajanvarauksella

ma–to 8.30–19
pe 10–16

Asiakaspalvelu puhelimitse ja verkkopankin chatissa

ma–pe 8–20
la 10–14

029 041 2500 VARAA AIKA

Katso juhannuksen palveluajat etusivun ajankohtaista-osiosta.

Asiakaspalvelumme numero on 0100 5252 . Palvelemme sinua ma–pe klo 8–20 ja la klo 10-14.
0100- ja 029-alkuisten puheluiden hinnat ovat pvm/mpm.

Kaikki puhelumme tallennetaan. Tallennettuja puheluita käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joilla on vaitiolovelvollisuus. Tallenteita käytetään palvelumme laadun varmistamiseen ja toimeksiantojen todentamiseen.

Sp-Koti Mikkeli

Olemme Mikkelin Säästöpankki Optian kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva, joustava kiinteistönvälitystoimisto, jonka kanssa on mutkatonta asioida.
Nuori pariskunta on muuttamassa Sp-Koti-kiinteistönvälityksen kautta löytämäänsä uuteen kotiin.