Urheilijaterveisiä

Melkoinen kevät taittui kesäksi. Näin urheilijan näkökulmasta kevääseen mahtui paljon epävarmuutta, peruuntuneita leirejä ja kisoja, suunnitelmien muutoksia ja epätietoisuutta tulevasta. Enkä varmasti ole asian kanssa yksin. Pääsin harjoittelemaan lähestulkoon normaalisti, ja kaikesta huolimatta valmistauduin uuteen kauteen täysillä. Vihdoin kuului myös positiivisia uutisia kilpailuista. Niitä pystyttiinkin järjestämään jo kesäkuussa ja kevään jälkeen tieto kisojen alkamisesta tuntui jo melkoiselta voitolta!

Tommi Holttinen urheilugaalassa

Toukokuulle suunniteltu Italian leiri peruutettiin hyvissä ajoin ja harjoittelu toteutetaan kotimaassa. Kevään harjoitukset sujuivatkin mallikkaasti. Kesän pääkilpailut Pariisin EM-kisat peruttiin, mutta toivottavasti Kalevan kisat pystytään järjestämään Turussa. Elokuulle sijoittuu siis oma pääkilpailuni, ja yleisurheilussa voi tulosta tehdä myös pienemmissäkin kilpailuissa. Näin ollen pääsen edelleen jahtaamaan Someron Esan seuraennätystä, joka on Eemeli Salomäen nimissä lukemissa 560cm. 

Terveys on tärkeintä

Korona-aikana on tullut huomattua, miten terveys ei ole itsestäänselvyys. Täytyy olla kiitollinen omasta ja läheisten terveydestä. Toimitaan yhdessä niin, että tämä kaikki olisi kokonaisuudessaan ohi, eikä uutta korona-aaltoa tulisi. 


Hyvää kesää ja terveyttä kaikille! Nähdään kisoissa, kun kisojen aika on. 


Tommi Holttinen
seiväshyppääjä

 

Koronakevät iski kovasti myös urheiluun ja harrastuksiin. 

Someron Säästöpankki toivottaa Tommille ja muille yhteistyökumppaneillemme tsemppiä – yhdessä jää tämä koronakokemus mieleen, ja yhdessä tästä selvitään! 

 

Korona sekoitti myös Someron Säästöpankin 140 v. –juhlavuotta. Suunnitelmiamme tuli käsikirjoittamaan kutsumaton ja näkymätön vieras, joka muutti paljon juhlavuotemme suunnitelmia. Olemme kuitenkin myös tänä vuonna tukemassa toimialueemme arkea. Vastuullisuus on näkynyt Someron Säästöpankin toiminnassa aina sen perustamisesta asti. 

 

Tuemme vuosittain erilaisia tahoja, kuten yksilöurheilijoita, urheiluseuroja, kulttuuria, päiväkoteja, kouluja ja yhdistyksiä. Sponsoroitaviemme ja tukikohteidemme kirjo on laaja.

 

Julkaistu

Ajankohtaista