Sijoitusobligaatio

Sijoittaminen sijoitusobligaatioon on helppoa ja aina määräaikaista. Saat sijoittamasi pääoman takaisin lainan eräpäivänä ja samalla sinulle maksetaan siitä kertynyt mahdollinen tuotto.

check

Matalariskistä ja pääomaturvattua sijoittamista maltilliselle säästäjälle.

check

Sijoittajalle helppo ja määräaikainen ratkaisu.

check

yhdistelmä vakaita korkomarkkinoita ja osakemarkkinoiden tuottomahdollisuuksia.

Mikä on sijoitusobligaatio?

Sijoitusobligaatio on matalariskinen sijoitusmuoto. Siinä pankki sijoittaa rahat pääosin vakaille korkomarkkinoille ja pienemmällä osuudella osakemarkkinoille, jota kautta sijoitukseen saadaan parempaa tuottomahdollisuutta.

Sijoitusobligaatio on pääomaturvattu sijoitusmuoto

Sijoitusobligaation sijoitusmuoto on Säästöpankin liikkeelle laskema joukkovelkakirjalaina. Se muodostuu kahdesta osasta, korkosijoituksesta ja markkinasidonnaisuudesta. Sijoitusobligaatio on pääomaturvattu ja korkosijoitusten tuotto on vakaata, joten saat lainan eräpäivänä vähintään sijoitetun pääomasi takaisin. Tämän lisäksi sinulle maksetaan obligaatiosta mahdollinen kertynyt tuotto.

Pääomaturvalla tarkoitetaan sitä, että liikkeeseenlaskija sitoutuu maksamaan nimellispääoman takaisin kohde-etuuden kehityksestä riippumatta. Pääomaturva on voimassa vain eräpäivänä eikä se kata mahdollista ylikurssia ja merkintäpalkkiota.

Sijoitusobligaation voit myydä takaisin myös ennen eräpäivää

Vaikka sijoitusobligaatio on määräaikainen sijoitus, voit myydä sen takaisin Säästöpankille myös kesken sopimusajan. Jos sijoitusobligaatio myydään takaisin ennenaikaisesti, lainan jälkimarkkina-arvo voi olla mahdollisesta pääomaturvasta huolimatta yli tai alle nimellisarvon. Myyntitoimeksiannon voit jättää merkintäpaikkoina toimineiden Säästöpankkien konttoreihin.

Lainan merkinnän yhteydessä veloitetaan merkintäpalkkio. Lisäksi lainassa on vuotuinen kulu, niin sanottu strukturointikustannus. Sijoitusobligaatioon liittyy liikkeeseenlaskijariski. Säästöpankki Sijoitusobligaatioissa liikkeeseenlaskijana toimii Nooa Säästöpankki Oy.

Katso tästä myynnissä olleiden sijoitusobligaatioiden jälkimarkkinahinnat

Nyt myynnissä olevat sijoitusobligaatiot 

Tällä hetkellä meillä ei ole myynnissä sijoitusobligaatioita.

Tutustu myös näihin

Aiemmin myynnissä olleet indeksilainat

Tutustu aiemmin myynnissä olleisiin indeksilainoihimme.

Aiemmin myynnissä olleet indeksilainat

Tutustu aiemmin myynnissä olleisiin indeksilainoihimme.

Aiemmin myynnissä olleet sijoitusobligaatiot

Tutustu aiemmin myynnissä olleisiin sijoitusobligaatioihimme. Sijoitusobligaatio on helppo, määräaikainen ja matalariskinen tapa sijoittaa.

Hinnaston saat näkyviin, kun kirjoitat kenttään paikkakunnan, postinumeron tai paikallisen Säästöpankkisi nimen.

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–22 ja la klo 10–14
...